Тренер Прикарпаття пообіцяв віддячити МФА за «теплий» прийом у матчі-відповіді

Один із центральних матчів 3-го туру чемпіонату U-19 серед команд першої ліги було зіграно на мукачівському стадіоні Авангард: місцевий МФА приймав Прикарпаття та завдав йому першої поразки у турнірі — 2:1

Після того двобою закарпатці продовжили погоню за непереможною Буковиною, прикарпатці ж опинилися в середині таблиці групи 1. Про принциповий поєдинок офіційному сайту МФА розповіли учасники баталії.

Віктор Ряшко, старший тренер МФА: «Ми грали з хорошою командою, яка, гадаю, претендуватиме на вихід до фінальної пульки. Щодо гри, то перший тайм у нас не вдався, на полі було багато боротьби, м’яч не тримався, гравці припускалися браку. А вже після пропущеного м’яча команда опанувала себе, зуміла налагодити гру, реалізувала дві свої нагоди, тож заслужено перемогли».
— Що скажете про гру Василя Герега, який відзначився дублем?
— Справа нападника забивати. Радий за Василя, бажаю йому так тримати й далі.

Василь Герег, форвард МФА: «Ми налаштовувалися на цей матч, детально аналізували й розбирали гру суперника, який є доволі сильним конкурентом й недарма перебуває серед лідерів. В першому таймі в нас не все виходило, не чіплялися за м’яч, програвали підбори. В другому таймі зібралися, тому вийшли більш мотивованими, тим паче, пропустили гол, тож нам не було чого втрачати й заграли більш активно.

Моя гра? Вдалося забити голи, які принесли перемогу нашій команді. Опинився в тій позиції, де й треба було, прийняв м’яч і пробив, як виявилося точно».

— В свій час я тут колись грав, — сказав у коментарі керманич Прикарпаття Сергій Пташник. — Щодо гри, то діями підопічних незадоволений, особливо другим таймом, коли за рахунку 1:0 на нашу користь, потрібно було втримати результат, але чомусь сіли й дозволили господарям двічі забити. Знаю Віктора Ряшка давно, хотіли, щоб мукачівці загрузли, але трохи не вдалося, у нас молода команда, яка ще не вміє тримати результат, але навчимося й цьому. Вітаю мукачівців з перемогою, але запевняю вдома ми відповімо супернику адекватно.

Как сыграли? Чемпион проиграл на своем новеньком поле, Прикарпатье — в Мукачево

— Які завдання стоять перед вашою командою?

— Підготовка гравців для основної команди, сподіваюся, що вже взимку хтось із хлопців потрапить на зимовий тренувальний збір з основним складом. Конкретне завдання на цей матч у нас було не поступитися, але не вдалося. Нам є над чим працювати, думаю, що будемо виправляти наші недоліки.

Додамо, що Прикарпаття пропускало 4-й тур змагань, а МФА на виїзді зіграв нульову нічию із львівським Динамо.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.