Україна U-21 розпочала збір в Грузії

Молодіжна збірна України вирушила до Грузії, де в період із 16-го до 22 листопада проведе навчально-тренувальний збір, під час якого зіграє два контрольні поєдинки

Збірна України U-21 розпочала навчально-тренувальниий збір в Грузії. Головний тренер команди Руслан Ротань оголосив склад на збір, але вже перед його початком, у заявці відбулися значні зміни.

Через різні причини до Грузії не поїхали Дідик, Драмбаєв, Козік, Криськів, Очеретько, Микитишин та Шостак, натомість із резервного списку викликані Бунчуков, Кулаковський, Михайленко та Якуба. Загалом тепер у складі 22 виконавці.

19 листопада українці зустрінуться з молодіжною збірною Ізраїлю, а 21-го – з молодіжною збірною Грузії. Початок обох матчів на полі Tbilisi Sea Technical Center Stadium – о 18.00 за місцевим часом (о 16.00 – за київським). Зазначимо, що обидва суперники синьо-жовтих також є учасниками Євро-2023 (U-21): Грузія – у ролі господаря, а Ізраїль – подолавши відбір, в якому випередив, зокрема, Польщу, Угорщину (у групі) та Ірландію (у плей-оф).

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Яків Кінарейкін (Дніпро-1), Денис Твардовський (Шахтар), Кирило Фесюн (Колос).

Захисники: Ростислав Лях, Віталій Роман, Денис Слюсар (усі – Рух), Мар’ян Фарина (Шахтар), Максим Таловєров (Слован, Чехія), Денис Кузик (Колос), Роман Якуба (Валмієра, Латвія).

Півзахисники: Максим Брагару (Чорноморець), Іван Желізко (Валмієра, Латвія), Олексій Кащук (Сабах, Азербайджан), Данило Кравчук (Інгулець), Максим Кучерявий (Сент-Джонстон, Шотландія), Марко Сапуга (Рух), Денис Бунчуков (Серен, Бельгія), Артем Кулаковський (Ворскла), Микола Михайленко (Зоря).

Нападники: Богдан В‘юнник (Цюрих, Швейцарія), Данило Гончарук (Ллейда, Іспанія), Микола Кухаревич (Хіберніан, Шотландія).

Нагадаємо, що за підсумками жеребкування Євро-2023 (U-21), яке відбулося 18 жовтня, Україна потрапила до групи В, де зустрінеться з Румунією, Іспанією та Хорватією. Наша команда розпочне свій шлях поєдинком проти Хорватії, який відбудеться 21 червня наступного року в румунському Бухаресті.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.