Мудрик: «Ми добре готуємося до матчу із Шотландією»

21-річний півзахисник збірної України Михайло Мудрик розповів про підготовку до вересневих поєдинків Ліги націй. Перший з них проти Шотландії 21-го вересня

Михайло Мудрик, який знаходиться у розташуванні національної збірної України, розповів про майбутні матчі команди в Лізі Націй.

«Я вважаю, що ми провели дуже хорошу роботу. Було два дні високих навантажень. Я гадаю, що хлопці перебувають у кондиціях. Ми добре готуємося до матчу із Шотландією. На тренуваннях пригадуємо наші зв’язки, які в нас уже були. Для цього нам потрібні були два-три заняття».

«Кожна гра — виклик. Нам не треба нагадувати, що вся Україна дивитиметься поєдинок із шотландцями. Потрібно порадувати українців. Хлопці підтримують один одного. Коли в команді колектив є одним цілим, її дуже складно перемогти на полі, навіть якщо клас суперника вищий».

Збірна України грає у групі 1 Дивізіону B Ліги націй. Команда Петракова набрала сім очок у трьох зіграних матчах та очолює квартет, випереджаючи Шотландію на одне очко.

У вересні Україна проведе три поєдинки Ліги націй. Синьо-жовті зіграють із Шотландією 21-го та 27 вересня, з Вірменією – 24-го.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.