20-річний легіонер з Гани згоден виступати за збірну України

Захисник Ворскли Наджееб Якубу розповів про своє бажання грати за збірну України. Молодий ганець прагне стати першим темношкірим гравцем у нашій національній команді

Ганський захисник полтавської Ворскли Наджееб Якубу в інтерв’ю Роману Бебеху для YouTube-каналу Бомбардир, зізнався, що хоче грати в збірній України, а також заявив, що дуже любить нашу країну.

«Так, хочу стати першим темношкірим гравцем у збірній України. Я хочу. Якщо є така можливість, я, звичайно, згоден. Просто хочу, мені подобається у вашій країні. Україна — мій другий дім. Гана — дім, де я виріс. Але … Я люблю Україну, «Слава Україні!». І ще одне: «Я файний хлопчик», — заявив Якубу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

«Тут, у мене є друзі. Ось Гіо — чемпіон світу U-20. Топ. Якщо мене покличуть через три роки [коли буде можливість отримати українське громадянство] — я погоджуся. Звичайно, хочу допомогти команді Шевченка і немає шляху назад».

У нинішньому сезоні Якубу зіграв за Ворсклу 14 матчів, в яких не відзначився результативними діями. 20-річний ганець виступає за полтавську команду з 2018 року.

Ворскла посідає п’яте місце в турнірній таблиці Favbet Ліги. У наступному турі команда Юрія Максимова зіграє проти Інгульця.

Молодий, та ранній 18-річний захисник збірної України серед наймолодших оборонців Ліги Націй



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.