Форвард Руха Кухаревич двома голами відповів на можливість замінити чемпіона світу у збірній України (відео)

У матчі 9-го туру відбору до Євро-2021 (U-21) зустрічалися молодіжні збірні Мальти та України. Гра пройшла в Сенченері, на стадіоні Та-Алі. Відзначаємо появу у складі української молодіжки трьох дебютантів: Георгія Судакова, Володимира Бражка та Миколи Кухаревича. Матч завершився перемогою української молодіжки — 4:1, дубль виконав 19-річний нападник Кухаревич (на фото)

У порівнянні з матчем проти Північної Ірландії Руслан Ротань провів сім змін. На полі з перших хвилин з'явилися: 21-річний захисник Владислав Бабогло, 22-річний захисник Володимир Якімець, 22-річний захисник Роман Вантух, 20-річний півзахисник Олександр Назаренко, 18-річний півзахисник Георгій Судаков, 18-річний півзахисник Володимир Бражко та 19-річний нападник Микола Кухаревич.

Для Судакова, Бражка та Кухаревича це був дебют в українській молодіжці.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Українці активно розпочали гру і невдовзі відкрили рахунок у матчі. Після прострілу Дубінчака відзначився Кухаревич — 0:1. Для свого дебютного голу за збірну молодому нападнику знадобилося всього 4 хвилини (нагадаємо, дебютант замінив у команді чемпіона світу Данила Сікана, який зліг із коронавірусом). Гра проходила за ігрової переваги підопічних Ротаня. На 18-й хвилині Назаренко міг подвоювати перевагу українців, але його потужний удар парирував Аль-Тумі. Після 20-ї хвилини гра дещо заспокоїлася. На 32-й хвилині наші хлопці збільшили свою перевагу. П'юліс віддав м'яча точно в ноги Кухаревичу і молодий нападник Руха спокійно переграв голкіпера збірної Мальти — 0:2. На 38-й хвилині господарі могли скорочувати відставання у рахунку, але м'яч після удару Бусуттіла влучив у поперечину. У підсумку, перший тайм завершився за переваги українців — 2:0.

На початку другого тайму мальтійці скоротили відставання у рахунку. Після помилки наших гравців Енулі вискочив один на один і переграв Трубіна — 1:2. Після забитого м'яча господарі перехопили ініціативу. На 64-й хвилині у гру увійшли Ісаєнко та Мілованов. Після неприємного старту другого тайму наші хлопці заспокоїли гру. На 72-й хвилині у гру увійшов Данило Кравчук. Для Данила це також дебют за збірну. На 79-й хвилині після асисту Вантуха відзначився Мілованов — 1:3. Заміна Ротаня спрацювала. На 89-й хвилині Ісаєнко міг ставити масну крапку у матчі, проте не зміг реалізувати пенальті. Удар Євгена відбив Аль-Тумі. Проте, вже у компенсований час українці досягли свого. Шевцов запресингував голкіпера Мальти і з гострого кута забив у порожні ворота.

Мальта U-21 — Україна U-21 — 1:4

Голи: Елуні (47) — Кухаревич (4, 32), Мілованов (79), Шевцов (90+2).

Нереалізований пенальті: Ісаєнко (89).

Мальта U-21 (4-4-2): Аль-Тумі — Замміт-Лонарделл (Еллал,89), П'юліс, Камілльєрі, Грек — Фрігг'єрі (Спітері, 85), Зерафа (Гріма, 85), Аттард, Бусуттіл (Шиклун, 85) — Елуні (Замміт, 86), Бірман.

Україна U-21 (4-3-3): Трубін — Дубінчак, Сирота, Бабогло, Якімець — Судаков (Кравчук, 72), Булеца (Ярмолюк, 86), Бражко — Вантух (Шевцов, 86), Кухаревич (Ісаєнко, 64), Назаренко (Мілованов, 64).

Четверти будеш Молодий півзахисник Наполі допоміг Північній Македонії стати суперником України на Євро-2020

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.