Нападник збірної України рятує Нюрнберг U-19 від першої поразки у сезоні

18-річний нападник Нюрнберга U-19 Ерік Шуранов відзначився дублем у матчі третього туру юнацького чемпіонату Німеччини. Команда молодого українця зіграла внічию з Кайзерслаутерном U-19 — 2:2.

Український нападник юнацької команди Нюрнберга Ерік Шуранов став ключовим гравцем матчу 3-го туру проти Кайзерслаутерна. Спочатку на шостій хвилині українець точним ударом метрів з 18-ти не залишив шансів голкіперу гостей і вивів свою команду уперед.  Проте, гравці Кайзерслаутерна не опустили руки і у другому таймі не лише зрівняли рахунок, а навіть вийшли уперед.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 88-й хавилині після подачі з флангу молодий український нападник головою відправив м’яча у сітку, й тим самим приніс своїй команді важливий заліковий пункт — 2:2. Таким чином, за три тури команда Шуранова ще не програвала.

Шуранов забиває другий гол. Фото офсайт Нюрнбега.

Відзначимо, що за Нюрнберг U-19 форвад молодіжної збірної України забив дев’ять м’ячів у чотирьох матчах. До того ж, Ерік вже встиг дебютували за молодіжну команду і там також відзначився.

Нюрнберг U-19 — Кайзерслаутерн U-19 — 2:2

Голи: Ерік Шуранов (6, 88) — Кайніч (59), Прейс (66).

Нюрнберг U-19: Ільмаз — Ігіт, Зебраускас, Гос (Барам, 80), Хофманн, Шуранов, Ісмаїл (Вонік, 73), Браун, Руіу, Кестель, Мутеба ( Грац, 84).

Наши за границей Украинские нападающие в Германии: ударная результативность Шуранова и выход Прокопенко

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.