Тете: думаю, що ми добре підготувалися до матчу з Вольфсбургом

20-річний півзахисник Шахтаря Тете поділився очікуваннями від матчу з Вольфсбургом у Лізі Європи. За словами бразильця, зараз всі гравці донецької команди концентруються на битві з представником чемпіонату Німеччини

— Тете, що скажеш про останню перевірку перед Лігою Європи, про матч з Вересом? Наскільки готовий Шахтар?

— Хороша гра. Ми дуже багато працюємо після закінчення чемпіонату, і я думаю, що команда підготовлена ​​до поєдинку з Вольфсбургом. У нас є кілька днів, щоб ще краще підійти до цієї зустрічі. Сподіваюся, ми будемо на високому рівні, — цитує Тете офіційний сайт Шахтаря.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Наскільки два спаринги допомогли підготуватися під час двотижневої паузи між офіційними іграми?

— Справді допомогли. Ми дуже стараємося на тренуваннях, конкуруємо, боремося на полі один з одним, але гра проти інших команд, звичайно, покращує підготовку.

— Ваша з Соломоном зв’язка помітна практично в кожному матчі: створюєте моменти і голи. Хороше взаєморозуміння чи так виходить ситуативно?

— Ні, ми справді дуже багато спілкуємося. Манор — мій друг, тому деякі речі у нас відпрацьовані. Все виходить. Знаю, коли він з м’ячем, завжди постарається знайти мене, а я в аналогічній ситуації — його. Добре, коли є такий зв’язок.

Тете проти Вереса. Фото shakhtar.com.

— Залишилося небагато часу до матчу з Вольфсбургом. Як думаєш, наскільки він буде відрізнятися від того, що відбувся у березні?

— Має бути дуже складна гра. Вольфсбург також дуже сильний і компетентний. Перший матч у Німеччині дався нам дуже непросто. У будь-якому випадку, як я і сказав, ми підготовлені і постараємося провести гідний поєдинок.

— Бундесліга завершилася раніше, відповідно і пауза у суперника набагато більше. На твій погляд, це допоможе їм підготуватися або, навпаки, вони випали з ігрового ритму?

— Футбол є футбол. Може, це і перевага для них, але ми ні в жодному разі не повинні про це думати. Маємо працювати, сконцентруватися лише на своїй команді і пройти в 1/4 фіналу.

— Скучив за єврокубковими емоціями?

— Так звісно. Ми хочемо грати проти сильних команд. Єврокубкові матчі — це завжди щось інше, щось особливе, і ми завжди їх чекаємо.

В стане соперника Перед матчем с Шахтером в Лиге Европы Вольфсбург в спарринге сыграл вничью

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.