Карпати із 20-річним воротарем довели матч із клубом другої ліги до сухої перемоги

Карпати, Калуш

Окрім кадрових перестановок у складі львівські Карпати невтомно грають і спаринги. Черговим суперником клубу УПЛ став Калуш — колектив із другої ліги

У контрольному матчі львівські Карпати обіграли Калуш, що представляє у чемпіонаті Другої ліги Івано-Франківщину. У старті Олександр Чижевський випустив лише двох футболістів, що входять до сфери інтересів проекту Золотий Талант: 21-річного захисника Владислава Дубінчака, орендованого у Динамо, та 20-річного новачка Абукара Мохамеда, орендованого у Лаціо.

Леви домінували на полі, зокрема, непоганий шанс відзначитись був у Дмитра Кльоца. Капітан Карпат пробивав з лінії штрафного майданчика, проте голкіпер Калуша парирував цей постріл. В черговій атаці Карпат після подачі кутового Олексій Гуцуляк завдавав удару головою. На заваді став каркас воріт. М’яч відскочив до Сергія Вакуленка, який намагався зіграти на добиванні, але не зумів проштовхнути круглого у сітку. На перерву команди пішли за рахунку — 0:0, повідомляє Інформаційний центр Карпат.

У другому таймі у складі львів'ян з'являлися 20-річний воротар Антон Задерейко, його ровесник захисник Олег Веремієнко, 18-річний захисник Роман Слива, півзахисник Андрій Ременюк (20 років) та нападник Ростислав Лях (18).

На початку другого тайму господарі продовжували атакувати, що призвело до забитого гола. Назар Вербний віддав блискучу передачу на потенційного новачка Карпат, котрий точним ударом відкрив рахунок у цьому матчі. Пізніше, той самий гравець міг подвоїти рахунок пробивавши впритул, але пробив прямо у руки воротаря. Більше голів у цьому матчі не було.

Карпати — Калуш — 1:0

Гол: гравець на перегляді.

Карпати (1-й тайм): Підківка, Мартінс, Ковтун, Вакуленко, Дубінчак, Вербний, Кльоц, Мохамед, Гуцуляк, Ді Франко, Карпенко. (2-й тайм): Підківка (Задерейко), Веремієнко, Прце, Дубінчак (Слива), Вербний (Лях), Кльоц, Ременюк, Понде та три гравці на перегляді.

Оце так географія! Карпати орендували фінського центрхава, народженого у Сомалі

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков мая/июня в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Георгий Цитаишвили (Динамо, сборная Украины U-20) (30%, 300 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь, сборная Украины U-20) (25%, 254 голосов)
  • Владислав Супряга (Динамо, сборная Украины U-20) (17%, 168 голосов)
  • Алексей Кащук (Шахтер, сборная Украины U-20) (7%, 70 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал, сборная Украины U-21) (7%, 70 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (6%, 58 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер, сборная Украины U-21) (4%, 37 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (2%, 24 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 23 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик, сборная Украины U-20) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 521

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.