Молодий снайпер пивоварів про Єгипет, свої голи і контру

У нещодавньому інтерв’ю керманич Оболонь Бровар Сергій Ковалець дуже схвально відгукувався про молодих футболістів столичного клубу. Мовляв, і забивають, і гру посилюють, виходячи на заміну

Сьогодні проект Золотий Талант знайомить своїх читачів з інтерв’ю одного із цих талантів, 21-річного півзахисника Артема Ковбаси.
Клубна прес-служба зустріла його перед тренуванням у тренажерному залі. І він не зміг відмовитися від бесіди, щоб розказати про те, як відпочивав, як став кращим бомбардиром команди (4 голи в 16-ти матчах) і як підсів на гру, в яку грають Неймар і Ярмоленко:
— Ти нещодавно повернувся з відпочинку. Як це було? З ким літав на море?
— Скориставшись відпусткою, вибрали для відпочинку найтрадиційніше місце — Єгипет. Взагалі, літати в Шарм-ель-Шейх — класика для футболістів. Зібрали досить непогану компанію: я, Женя Шевченко, Саша Гуськов з дівчиною, Женя Єфремов, Михайло Шишка і Валера Степаненко і Ігор Дуць з Руху. Правда останні четверо жили в сусідньому готелі, що не заважало нам зустрічатися час від часу. Під час відпочинку вдалося навіть відсвяткувати День народження Жені Шевченка.

Ковбаса (ліворуч) привітав іменинника Шевченка тортиком

— Якщо повернутися до футбольної теми, як оцінюєш виступ Оболонь Бровар у першій частині чемпіонату?
— Почали досить потужно. Спочатку важко було призвичаїтися до нових установок, тактики гри. Але потім, чим далі, тим краще. Думаю, що якби чемпіонат не пішов на перерву, ми б здобули ще більше очок. Неабияка заслуга нашого успіху — тренерський штаб. Коучі вміють налаштувати, добре підбирають слова, знаходять індивідуальний підхід до футболістів. І це дає результат.
— Ти вже не перший сезон у клубі. Порівняй настрій команди минулого і цього сезонів?
— У нас дуже змінилася атмосфера всередині роздягальні. Стали, скажімо так, дружнішими. Що й казати, адже багато наших футболістів цього року поїхали відпочивати разом. Наприклад, минулого року такого не було.

Путь наверх «Отдыхал у бабушки и позвонили из Динамо»

— За підсумками першої частини сезону — ти найкращий бомбардир команди. Як так виходить, що граючи переважно «з лави», ти у кожному матчі або забиваєш, або маєш стовідсоткові гольові моменти?
— Здебільшого, на полі з’являюся на заміну і роблю все можливе, щоб забити. І результат є. Але відчуваю у собі сили, щоб виходити і грати весь матч. Але, розумію, що для цього потрібно ще трохи набратися досвіду. Тоді все буде добре. Минулого сезону я забив лише раз. Цього вже в чотири рази більше. Тут велика заслуга команди. Помітно, що гравці набирають потужність з кожною хвилиною і коли я виходжу на поле, то лише продовжую почате («Ми носимо рояль, а Артем на ньому грає», — коментує Євгеній Шевченко, який сидів поряд під час інтерв’ю).

Молодий голеадор

— До старту підготовки до весняної частини сезону ще місяць. Чим зараз займаєшся у вільний час?
— Набираюся сил поки. Граємо з друзями у футбол. Підтримую форму. З цікавого — підсів на Counter-Strike. Зараз це тренд серед футболістів — Неймар, Казіміро, Зінченко, Сидорчук, Ярмоленко — увесь час в Instagram виставляють фото і відео, де грають у Контру.

— Незабаром починаються Різдвяні свята. Що б побажав вболівальникам Оболонь Бровар?
— Хочу привітати всіх з Новим роком і Різдвом! Хай все, що бажається — збудеться! Якщо ви забажаєте, щоб Оболонь Бровар здобував перемогу у кожному матчі — ми будемо дуже раді!

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.