Динамо працюватиме над реалізацією на зборах у Польщі

Одним із найцікавіших у 9-му турі чемпіонату U-19 серед команд першої ліги обіцяло стати протистояння на львівському стадіоні СКА, де Динамо приймало Ніку. Команди не підвели, матч видався яскравим, а перемогу в ньому святкували гості з Івано-Франківська — 2:1

Після матчу прес-служба динамівського клубу поспілкувалася із очільниками обох команд, та капітаном динамівців.

Дмитро Фіалка (старший тренер Динамо): «Переважали суперника, створили моменти, але не забили і на жаль… Створюємо достатньо, але не забиваємо. Будемо шукати гравців, намагатися підсилити команду. База є, потрібно підсилювати якості гравців. Самою грою в першій частині чемпіонату задоволений, але результатами не дуже. Будемо готуватися у Львові, потім на турнір в Польшу, також зіграємо з командами з області. Треба потрапляти хоча б у першу трійку».

Как сыграли? За Буковину забивали только Владиславы, мировая аукнулась Любомиру пятым местом

Анатолій Поляков (старший тренер Ніки): «Ми граємо в чемпіонаті вже другий сезон, і вже краще, колектив підібрався непоганий. Це відображається на полі, колектив залишився, плюс нові гравці прийшли, наше майбутнє, здорова атмосфера. Гол забили самі собі, але хлопці доказали, що хочуть прогресувати. Суперник гарний, контроль, футболісти добрі, але ми краще реалізували моменти свої».

Коментар від капітана команди Динамо (Львів) Ярослава Савківа: «Погано зіграли на стандартах, два голи пропустили. Погана результативність, стільки моментів потрібно забивати. Хотіли грати у свою гру. З Буковиною гралося найважче, вони дійсно грають у футбол. Нічию вирвали, кинули всі сили вперед, здійснили камбек. Нам потрібно бути мінімум в трійці, Буковина головний суперник».



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.