Новобудови України – широкий вибір якісного сучасного житла

Квартири в новобудовах: що радять експерти. До покупки квартири на первинному ринку житла експерти радять ставитися з ретельністю і скрупульозністю. Ні в якому разі не можна погоджуватися на першу ж акційну пропозицію, яка пропонує великі знижки при покупці. Адже об'єктом купівлі на первинному ринку виступають виключно майнові права на житло, якого по суті справи ще немає.

Як стати власником квартири в новобудовах в максимально короткий термін

  1. Перш за все необхідно детально вивчити забудовника, його проектно-кошторисну документацію, час роботи на будівельному ринку, об'єкти, які були здані раніше.
  2. Оптимальне співвідношення ціни і якості житла дозволить підібрати дійсно якісний об'єкт за прийнятною ціною. Раціональним вважається можливе відхилення в розмірах близько 30% від ринкової ціни в ту або іншу сторону.
  3. Важливим моментом є спостереження за самим процесом будівельно-монтажних робіт. У цьому можуть допомогти веб-камери або візуальне спостереження. Іноді недобросовісні замовники для того, щоб створити видимість будівельних робіт можуть тільки переміщати будівельну техніку і крани по майданчику, зовсім не проводячи ніяких робіт.
  4. Всім відомо, що найдешевша вартість житла – етап "котловану". Однак така оплата створює величезну кількість фінансових ризиків, основний з яких – повне заморожування процесу будівництва. Саме тому оптимальним варіантом для того щоб на http://dim24.com.ua/uk/ купити новобудову є 50-70% готовність об'єкта.
  5. Важливий момент – ознайомлення з майбутньою інфраструктурою, а саме – чи передбачає забудовник місця паркування для автомобілів, дитячі та спортивні майданчики, мережі магазинів і підприємств обслуговуючого напрямку (пральні, ремонт одягу, взуття та інше). Наявність поблизу об'єктів соціально-культурного призначення – аптек, дитячих садків, лікарень і шкіл – важливий фактор для створення комфортних умов проживання.
  6. При супроводі угоди дуже важливо правильно оформити акт купівлі-продажу. Це можна зробити як самостійно, так і за допомогою ріелтерів.

Прийняття рішення

Як оформити угоду і в якому районі купити квартиру в новобудові – вирішувати тільки вам. Однак слід пам'ятати, що продумані кроки в момент покупки житла на первинному ринку – запорука хорошого, плідного і повноцінного проживання в новій сучасній квартирі. Адже ваша квартира в новобудові повинна відповідати всім сучасним вимогам.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.