Перша ліга: молоді футболісти здають позиції

Назарій Федорівський (Оболонь-Бровар)

У сьомому турі до заявки команд потрапило одразу 52 молодих гравці, з яких в основному складі вийшло 20 футболістів, ще 16 вийшли на заміну. Така ж кількість залишилася на лаві для запасних. Цього туру юнаки не вражали результативністю, і вперше від початку чемпіонату жоден гравець віком до 21 року не відзначився забитим м’ячем.

Без молоді в звітному турі грала Десна, Колос та Кремінь. Удруге цього сезону тренери  дали проявити себе на полі в складі Арсенала 21-річному Кирилу Матвєєву, а в складі Миколаєва — 19-річному Микиті Шарабурі.

Цікаво, що лише трьом молодим голкіперам тренери довірили місце в стартовому складі — 21-річному Богданові Лободрову (Балкани), Назарію Федорівському (Оболонь-Бровар) та Вадимові Солдатенку (Нафтовик-Укрнафта).

Кожен із цих голкіперів зміг зберегти свої ворота на замку, а їхні команди здобули перемогу. Після невдалого матчу на домашній арені на лавку для запасних потрапив 21-річний кіпер Юрій Камінський (Гірник-спорт), котрий поступився місцем у рамці Віталію Мирному.

Українська молодь в командах першої ліги. 6 тур

Клуб 1996—1997 р.н. 1998 р.н. та молодші
Старт Заміна Запас Старт Заміна Запас
Арсенал 1
Геліос 1 1
Інгулець 1 1
Полтава 1
Оболонь-Бровар 2 1
Десна
Колос
Миколаїв 1
Балкани 3
Авангард 3 1 1
Нафтовик-Укрнафта 1 1 2
Жемчужина 1 1 1 1
Гірник-Спорт 1 1
Суми 2
Рух 1 1 1
Волинь 4 1 1 1 2 3
Черкаський-дніпро 1 2 1 2 2
Кремінь

Богдан ПРОСКУРОВ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.