20-річний син президента клубу з пенальті поклав початок перемозі

20-річний Олег Слободян відкрив рахунок у матчі

В четвертому турі тренери команд першої ліги залучили ще менше юнаків, ніж тиждень тому, — лише 45 гравців, з яких 14 отримали місце в основному складі. Ще 18 виходили на заміну, а 13 гравців віком до 21 року керманичі так і не випустили навіть на заміну, залишивши на лаві для запасних. З’явилися у заявках команд і нові прізвища.

Зокрема у матчі між Миколаєвом та Нафтовиком у складі охтирців дебютував 20-річний Олександр Васильченко. Нападник провів 21 хвилину на полі, але допомогти врятуватися команді від поразки так і не зміг. Нафтовики програли — 1:2. Ще одним новачком колективу з Охтирки став 21-річний голкіпер Вадим Солдатенко, але дебютувати в рамці поки молодому воротарю не судилося.

Нові обличчя з’явилися і у складі Черкаського Дніпра. Але ні 19-річний Владислав Марченко, ні його ровесник Віталій Драч не отримали нагоди показати свої здібності у календарній грі. Вперше цього року на варті воріт дніпрян стояв 21-річний Євген Панченко. Та врятувати команду від поразки йому не вдалося — він пропустив два голи з пенальті, тому в підсумку Черкаський Дніпро поступився Інгульцю 0:2.

Пропустив гол і 21-річний воротар Оболоні Назарій Федорівський, втім зусиллями його партнерів по команді пивовари все ж святкували перемогу. Спочатку 20-річний Олег Слободян з пенальті вивів Оболонь уперед, однак за 10 хвилин на табло світився знову нічийний рахунок — у воротах Федорівського розписався Лебеденко (Суми). Але вирвати перемогу вдалося досвідченому Антонові Шевчуку.

20-річний Олег Слободян відкрив рахунок у матчі

20-річний Олег Слободян відкрив рахунок у матчі

Загалом цього туру віддали перевагу виключно досвідченим футболістам такі колективи, як Десна, Арсенал, Колос, Кремінь, Миколаїв та Інгулець. Полтава та Геліос заявили на гру по одному молодому голкіперу (у сонячних 19-річний Ярослав Котляров, у Полтави — 20-річний Володимир Кринський). Але юнаки поки програють конкуренцію більш досвідченим колегам по команді і залишаються без ігрової практики.

Українська молодь в командах першої ліги. 4 тур

Клуб 1996—1997 р.н. 1998 р.н. та молодші
Старт Заміна Запас Старт Заміна Запас
Полтава 1
Арсенал
Десна
Інгулець
Геліос 1
Оболонь-Бровар 2 1
Колос
Миколаїв
Жемчужина 1 1 1 1
Балкани 1 1
Нафтовик-Укрнафта 2 2
Суми 1 1
Гірник-Спорт 1 1
Рух 1 1 1
Черкаський Дніпро 1 2 1 2 1 2
Кремінь
Авангард 3
Волинь 2 2 3 4

Богдан ПРОСКУРОВ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.