Клуби другої ліги показали сотню молодих футболістів

Сергій Гайдаєнко (Енергія)

У матчах 20-го туру чемпіонату України у другій лізі, яким завершилася осіння програма сезону-2016/2017, клуби задіяли 98 футболістів 1995—2000 років народження. Це нормальний показник для цього чемпіонату, але молодіжний потенціал другої ліги набагато більший, адже хоча б один раз на поле у нинішньому сезоні виходили 179 футболістів цієї вікової категорії. Тобто, у 20-му турі задіяними були лише 54,7% від усієї кількості молодих гравців.

П’ятеро відзначилися голами. Причому 20-річний Сергій Гайдаєнко (Енергія) — одразу двома. Цікаво, що цей вихованець каховського футболу і минулого сезону забивав саме у 20-му турі. За два з половиною сезони виступів за Енергію він має у своєму активі лише шість голів, половину з них оформив у цьому чемпіонаті.

Сергій Гайдаєнко (Енергія)

Сергій Гайдаєнко (Енергія)

Третій гол у сезоні забив и 19-річний Владислав Вакулінський (Нікополь-НПГУ) — вихованець волинського футболу.

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 20 тур

Вдруге відзначилися 21-річний Євгеній Грубий (Реал Фарма) та 18-річний Андрій Ліповуз (Поділля), а для 20-річного Артема Шаповаленка (Реал Фарма) гол у ворота Тепловика став першим у сезоні.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 20 тур

Варто відмітити й сухий матч 20-річного воротаря Вадима Дмитроченка (Суднобудівник). Це лише його третя гра без пропущених голів у сезоні. Але, зважаючи на статус дебютанта другої ліги та середній вік команди (22,2 роки), кіпер заслуговує на відзнаку. Можливо, у більш міцному та досвідченому колективі він мав би кращу статистику. Але наразі проходить непросте стажування.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.