Відсвяткувавши іменини на милицях, Ярослав Деда наразі серед кращих снайперів чемпіонату U-21

Ярослав Деда, Карпати

Сьогодні, матчем Карпат і Шахтаря відкриється черговий, вже 13-й тур молодіжної першості України. У стартовому складі львів’ян — 20-річний нападник Ярослав Деда, від якого чекають, якщо не чудес, то принаймні голів

Нагадаємо, що на початку травня Ярослав зазнав важкої травми у матчі молодіжних команд Карпат і Маріуполя. Після п’яти з половиною місяців за межами поля 20-річний футболіст повернувся до гри і зробив це максимально переконливо. У матчі 11-го туру Деда вийшов у стартовому складі Карпат U-21 на дербі зі Львовом й оформив хет-трик.

У наступному турі сталася гостьова поразка від Динамо (3:4), Деді вдався дубль і він стрімко приєднався до снайперських перегонів (наразі посідає четверте місце, лідирує Станіслав Сорокін із Колоса, у того 7 голів).

Водночас, як повідомляє офсайт Карпат, яскрава гра Ярослава не залишилася поза увагою і тренерський штаб головної команди запросив хлопця до тренувань з основою.

Я дуже радий, що отримав змогу попрацювати з першою командою, — зізнається Ярослав. — Для мене це величезний стимул та імпульс. Давно хотів спробувати себе в головній команді. Зараз відчуваю себе готовим на 99% у всіх компонентах: і в фізичному плані, і у психологічному. Коли вперше прийшов на тренування, то головний тренер відразу поспілкувався зі мною. Приємно відчувати довіру від Романа Миколайовича (Санжара — прим. З.Т.), однак попереду на мене чекає багато роботи.

Ярослав Деда, Карпати, 2019

Фото fckarpaty.com.

Добре пам’ятаю момент, коли травмувався. Ми грали у Раві-Руській проти молодіжної команди Маріуполя. В одному з епізодів невдало наступив і відчув біль у нозі. Далі була операція в Києві, тривалий процес відновлення — кілька тижнів просто лежав, адже не міг навантажувати ногу.

Свій 20-й день народження (28 травня — прим. З.Т.) також провів вдома і пересувався лише за допомогою милиць. Це був непростий період, але він позаду.

Коли виходив на гру проти ПФК Львів, то відчував шалену зарядженість і велике бажання. Не було відчуття страху перед травмою. Радий, що все так склалося. Також вдячний партнерам, які допомогли мені оформити хет-трик.

Чемпіонат U-21. У 13-му турі Львів виступить проти Динамо й Шахтаря

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.