Готуючись до поновлення чемпіонату юніори Карпат розгромили «школу»

Сьогодні, в рамках 9-го туру чемпіонату U-19 Карпати зустрічатимуться у Білій Церкві з Колосом. Бронзовий призер попередньої першості зі Львова наразі йде в таблиці аж шостим, тож дуже постарається, аби здобути три очка

Паузу, викликану матчами збірних України, леви заповнили продуктивно: окрім тренувань провели й спаринг, вибравши в суперники клубну команду U-17, що наразі впевнено лідирує у своїй четвертій групі чемпіонату ДЮФЛУ.

Зі стартових хвилин команди демонстрували якісний та безкомпромісний футбол, повідомляє офсайт Карпат. Хороша нагода відзначитись була у «школярів», але кіпер юніорів Назар-Стефан Сасс парирував удар Нікіти Рогачова. Підопічні Романа Гнатіва відповіли не менш гостро: Юрій Раделицький пробивав зі штрафного, але Дмитро Ледвій врятував свою команду від голу.

Проте старші таки дотиснули школу: Олег Лень пробивав з меж штрафного майданчика та рикошетом від захисника м’яч опинився у сітці воріт — 1:0. Вже незабаром юніорська команда подвоїла свою перевагу: Роман Лісовик завдав гарного удару в дальній кут — 2:0. Згодом Юрій Раделицький довів рахунок до розгромного — 3:0. Під завісу першої половини зустрічі «школярі» відіграли один м’яч: Назар Дуда віддав класну передачу на Владислава Чабана, котрий зробив рахунок у цьому матчі 3:1.

По перерві гра дещо заспокоїлась, більше з м’ячем перебували підопічні Романа Гнатіва і саме їм вдалось збільшити рахунок: Андрій Бей скористався помилкою воротаря та спрямував м’яч вже у порожні ворота. А наприкінці другого тайму Андрій Бей оформив дубль та встановив фінальний рахунок у карпатівському дербі — 5:1.

Своїми враженнями після матчу поділилися наставники карпатівських команд.

Роман Гнатив, Карпаты U-19, лето 2019

Роман Гнатів. Фото fckarpaty.com

Старший тренер Карпат U-19 Роман Гнатів: «Грою не повністю задоволений, адже відчувалось ставлення хлопців до поєдинку — не всі підійшли серйозно до цього товариського матчу. Наші збірники лише зранку повернулись, тож отримали ігровий час у другому таймі. Відверто кажучи, я більше спостерігав за гравцями «школи», оцінював їхні дії. Прізвища називати не буду, але є хлопці, які мені сподобались у цій зустрічі».

Тренер ДЮФШ Карпати U-17 Іван Шуга: «Ми перенесли гру з Тернополем, адже чотирьох футболістів викликали до збірної, та один із ключових наших гравців захворів, тому з’явилась можливість зіграти спаринг проти Карпат U-19. У першому таймі у нас були моменти, але не вистачило спокою та майстерності, щоб їх реалізувати. Вважаю, що цей матч піде на користь обом командам».

Чемпіонат U-19. Динамо приймає лідера, Волинь — третю Ворсклу

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков сентября в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Владислав Ванат (Динамо) (23%, 61 голосов)
  • Эрик Шуранов (Нюрнберг Германия) (23%, 59 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (11%, 29 голосов)
  • Владислав Супряга (Днепр-1) (10%, 27 голосов)
  • Абдулла Абдуллаев (Шахтер) (6%, 16 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (6%, 15 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер) (5%, 12 голосов)
  • Артем Бондаренко (Шахтер) (5%, 12 голосов)
  • Олег Очеретько (Шахтер) (4%, 10 голосов)
  • Ян Каранга (Александрия) (3%, 7 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 6 голосов)
  • Даниил Колесник (Ворскла) (2%, 4 голосов)
  • Станислав Сорокин (Колос) (1%, 3 голосов)

Всего проголосовало: 170

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.