Чемпіонат ДЮФЛУ U-15: Динамо відвоювало у Металурга четверте місце

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15, ДЮСШ, Карпати, 6 тур, 2019

Не можна стверджувати, що шостий тур чемпіонату ДЮФЛУ у віковій категорії U-15 (футболісти 2005 року народження) був аж таким голепадним, однак у трьох матчах одна з команд забивала по шість, в одному обидва суперники нагатили стільки ж, ще три поєдинки балували вболівальників чотирма голами

Група 1

У центральній зоні команди забивали скромніше, хоча в середньому виходить по три м’ячі, ще й з хвостиком. Натомість тут відразу гримнуло аж дві міні-сенсації за участю колективів із провідного квартету.

Найгучніше пролунала поразка беззаперечного лідера Зміни-Оболонь. Досі вона не тільки не програвала, а не втрачала й жодного очка. Аж тут побачилася з Олімпійським коледжем і віддала всі три. Утім, залишилася першою із 15-а балами.

У попередньому турі Чемпіонат ДЮФЛУ U-15: Зміна-Оболонь показує приклад Динамо й Карпатам

Хоча стільки ж набрала вже й ДЮСШ-15, перегравши новачка —Чемпіон.

ВОДЮСШ, що йшла третьою, після програшу вінницького дербі поступилася третім місцем ОК імені Піддубного (13 очок), сама ж перейшла на четверте (12).

6 тур

12 жовтня

ДЮСШ-26 (Київ) — Юність (Чернігів) — 1:2

Чемпіон (Київ) — ДЮСШ-15 (Київ) — 0:3

ВОДЮСШ (Вінниця) — Прем`єр-Нива (Вінниця) — 1:2

ОК ім.І.Піддубного (Київ) — Зміна-Оболонь (Київ) — 2:1

Атлет (Київ) — КОДЮСШ (Щасливе) — 2:2

Наступний тур (7)

19 жовтня

КОДЮСШ (Щасливе) — ДЮСШ-26 (Київ), Зміна-Оболонь (Київ) — Атлет (Київ), ДЮСШ-15 (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця), Юність (Чернігів) — КДЮСШ Чемпіон (Київ)

20 жовтня

Прем`єр-Нива (Вінниця) — ОК ім.І.Піддубного (Київ).

Група 2

Дуже незвично бачити, як після третини матчів столичне Динамо насилу впхнулося до чільної четвірки. У 6-му турі довелося змагатися за це почесне місце із Металургом.

Слід відзначити, що на натуральному газоні одного з полів НТБ Динамо в Кончі-Заспі підопічні Євгена Ястребинського та Андрія Фартушняка із завданням впоралися. На 12-й хвилині рахунок відкрив вінгер Валентин Мітько, а в середині тайму перевагу киян подвоїв центральний нападник Дмитро Кремчанін. Цікаво, що обидва автори голів були зараховані до ДЮСШ Динамо лише цього року, відзначає клубна прес-служба. Після перерви біло-сині забили ще раз, зусиллями центрфорварда Микити Дзеня, який вийшов на заміну.

Завдяки цій перемозі Динамо набрало 13 очок і вичавило Металург (12) із топ-четвірки.

Чортова дюжина балів і в Шахтаря, проте у нього ще матч із Чорноморцем в запасі (перенесений через зливи в Одесі). Тож гірники, як-то кажуть, — тіньові лідери групи.

А на верхівці турнірки хазяйнують дніпровці. Дніпро розправився з Чорноморцем 4:0 (забивали Єгор Рогач двічі, Ілля Баденко та Денис Гришкевич) й має відтепер 15 очок. Стільки ж в УФК, вони не пожаліли Барсу. А Рогач, до речі, із вісьмома голами у чотирьох матчах є найкращим снайпером всього чемпіонату.

Не можна не відзначити й першу перемогу в турнірі харківського УФК-Олімпік — постраждала Ворскла.

6 тур

12 жовтня

УФК (Дніпро) — Барса (Суми) — 6:0

Дніпро — Чорноморець (Одеса) — 4:0

УФК-Олімпік (Харків) — Ворскла (Полтава) — 2:1

Шахтар (Донецьк) — Арсенал (Київ) — 6:1

16 жовтня

Динамо (Київ) — Металург (Запоріжжя) — 3:0

Наступний тур (7)

19 жовтня

Ворскла (Полтава) — Динамо (Київ), Чорноморець (Одеса) — УФК-Олімпік (Харків), Арсенал (Київ) — Дніпро, Барса (Суми) — Шахтар (Донецьк), Металург (Запоріжжя) — УФК (Дніпро).

Група 3

Тут після певної заминки знову перемагає ДЮСШ-11 Чорноморець, цього разу мінімально кропивницьку Зірку. Й продовжує утримувати першу сходинку — 16 очок.

А ось серед трьох переслідувачів сталися певні рокіровки. Маріуполь, що тиждень тому йшов тільки четвертим, зараз вже другий (12 балів). Підопічним Володимира Яксманицького допомогла не тільки перемога над одним з конкурентів Кременем (залишився з десятьма очками й посунувся на четверту позицію), а й невдача іншого: Металіст 1925 програв в Олександрії і лишився з тими ж 12-ма балами.

6 тур

12 жовтня

Азовсталь (Маріуполь) — МДЮСШ (Дніпро) — 6:0

ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — Зірка (Кропивницький) — 1:0

Маріуполь — Кремінь (Кременчук) — 3:1

Олександрія-Аметист (Олександрія) — Металіст 1925 (Харків) — 2:0

Інтер (Дніпро) — Миколаїв — 1:1

Наступний тур (7)

19 жовтня

Миколаїв — Азовсталь (Маріуполь), Металіст 1925 (Харків) — Інтер (Дніпро), Кремінь (Кременчук) — Олександрія-Аметист (Олександрія), Зірка (Кропивницький) — Маріуполь, МДЮСШ (Дніпро) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса).

Група 4

Західний лідер — Львів — продовжує громити суперників, цього разу додому ні з чим поверталося Прикарпаття — 0:3. Наразі у містян вже 16 очок.

На три менше має академія Карпат, яка здобула перемогу на ужгородському Спартаку. Вже на перших хвилинах гості відкрили рахунок завдяки дальньому пострілу від Віктора Ніколаєва. Однак на перерву команди пішли вже за переваги СДЮСШОР: після навісу з правого флангу Сергій Молнар виграв верхову боротьбу і головою відправив м’яч у дальній кут, а за кілька хвилин підопічні Ігор Кобеляш Ігор точно пробив з 25-ти метрів — 2:1.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15, СДЮСШОР, УФК-Карпати, 6 тур, 2019

СДЮСШОР атакує УФК-Карпати. Фото sjfssor.com.ua.

Утім, провал на старті другого тайму коштував господарям перемоги. Після подачі з кутового Андрій Ломницький пробив головою та зрівняв рахунок. За кілька хвилин аналогічним голом відзначився Василь Дебич, а на 52-й Ніколаєв реалізував вихід віч-на-віч — 4:2.

СДЮСШОР лишилася з десятьма очками й посунулася з третього на четверте місце. А її місце посіла не Волинь, що до того замикала четвірку (9 балів), а МФА, котрий цю саму Волинь обіграв на її ж полі. У мукачівців відтепер 11 очок.

Пізніше за інших грали чи не найголовніші невдахи початку сезону — Карпати. І завдяки перемозі над тернопільцями піднялися з сьомого на шосте місце. Голи забивали Ростислав Баран (11 хвилина), Василь Гулка (59) та Максим Кулик вже у компенсований час. А ось Назар Ленишин на 25-й хвилині не реалізував пенальті, який заробив Юрій Винницький.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15, Карпати, ДЮСШ, 6 тур, 2019

ДЮСШ на зачепилася за очки у матчі з Карпатами. Фото school-karpaty.com.ua.

6 тур

12 жовтня

СДЮСШОР (Ужгород) — УФК-Карпати (Львів) — 2:4

Львів — Прикарпаття (Івано-Франківськ) — 3:0 (відео)

Волинь (Луцьк) — МФА (Мукачево) 0:2

Буковина (Чернівці) — ВІК-Волинь (Володимир-Волинський) — 0:0 (відео)

16 жовтня

Карпати (Львів) — ДЮСШ (Тернопіль) — 3:0 (відео)

Наступний тур (7)

19 жовтня

ДЮСШ (Тернопіль) — СДЮСШОР (Ужгород), МФА (Мукачево) — Карпати (Львів), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Волинь (Луцьк), ВІК-Волинь (Володимир-Волинський) — Львів, УФК-Карпати (Львів) — Буковина (Чернівці).

Дивина! Чемпіонат ДЮФЛУ U-16: УФК лідирує, Барса б’є Динамо

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.