Зірки мадридського Реалу зіграли в футбол з українськими дітьми із соціально-спортивної школи

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Ірпінь, В'ячеслав Шевчук, Богдан Шершун, Еміліо Бутрагеньо, Едвін Конго, Хосе Амавіска

В Ірпені (Київська область) 15 жовтня було відкрито другу соціально-спортивну школу в рамках спільного проекту громадської організації Епіцентр — дітям та Фонду Реал Мадрид. Вона працюватиме на базі кількох загальноосвітніх шкіл міста Ірпінь (№2, №3 та №17)

Спільний проект  громадської організації Епіцентр — дітям та Фонду Реал Мадрид розвиває мережу своїх спортивно-соціальних шкіл. Вчора, 15 жовтня, на Київщині було відкрито другу за хронологією школу — в місті Ірпінь. Вона працюватиме на базі трьох загальноосвітніх шкіл міста (№№2, 3, 17). Їхня спортивна інфраструктура була відновлена і побудована  за кошти фінансового партнера проекту — компанії Епіцентр К.

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Ірпінь

А вже сьогодні відкриється третя соціально-спортивна школа — на Хмельниччині. Перша школа, нагадаємо, запрацювала в Тернополі восени 2018-го. В планах — відкриття школи в Києві та інших регіонах України. Тобто це буде справжня мережа.

Актуально Олександр Герега: «У нас з Реалом неймовірний проект»

В ССШ Ірпеня займатимуться 135 хлопчиків та дівчат віком 6—17 років із соціально незахищених родин. Що мається на увазі? Це родини з ризиком маргінального стану через важкі сімейні обставини, без засобів існування, сироти, напівсироти, діти з багатодітних сімей тощо.

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Ірпінь

В Ірпінь з’їхалося дуже багато поважних гостей. Фонд Реал Мадрид представляли відомі (а подекуди — знамениті) у минулому футболісти. Голова делегації — директор Фонду Еміліо Бутрагеньо, славетний бомбардир мадридського клубу та збірної Іспанії 1980-х років. Окрім нього, в Україну завітали Клод Макелеле, Хосе Амавіска та Едвін Конго.

Пульс Фонд мадридского Реала и Эпицентр откроют в Украине ряд спортивных школ

Українську сторону репрезентували президент та віце-президенти Української асоціації футболу Андрій Павелко, Вадим Костюченко, Олег Протасов, володар Золотого м’яча 1986 року Ігор Бєланов, екс-гравці національної збірної України Сергій Нагорняк, В’ячеслав Шевчук, Богдан Шершун, а також представники державних адміністрацій Київської області та Ірпеня.

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Ірпінь

Після церемонії відкриття, на якій найбільш яскраво виступив співзасновник компанії Епіцентр К (і одночасно — віце-президент УАФ) Олександр Герега, діти провели товариський матч у відремонтованому спортивному залі ЗОШ №17, де разом з ними грали зірки великого футболу — Амавіска, Конго, Шевчук та Шершун.

«Фонд Реал Мадрид прийняв безпрецедентне у своїй історії рішення і надав ГО Епіцентр — дітям статус свого стратегічного партнера, — розповів Олександр Герега. — Жодна з 76 країн, де є школи Фонди, не має такого статусу. Завдяки цьому у кожній школі Фонду Реал Мадрид в Україні ми зможемо навчати більше дітей, які отримають додаткові можливості із навчання та стажування у професіоналів Реалу. Наша мета, щоб коли у Фонду запитають, яка з їх шкіл по всьому світу найкраща, вони з гордістю відповідали — в Україні».

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Ірпіньб Олександр Герега, Еміліо Бутрагеньо

Еміліо Бутрагеньо та Олександр Герега

Окрім тренувань з футболу та баскетболу, учні школи Фонду Реал Мадрид мають можливість поглиблювати шкільне навчання, вивчати іноземні мови, відвідувати музеї, театри, кінотеатри, лекції та екскурсії. Навчання у школі є безкоштовним. Вихованці школи забезпечені харчуванням, спортивним інвентарем та формою.

У соціально-спортивній школі працює висококваліфікована команда професіоналів: координатори, соціальні працівники, тренери, вчителі, вихователі, психологи та волонтери. Зокрема, всі тренери пройшли курс навчання у тренерів-методистів клубу Реал Мадрид.

Учні школи матимуть можливість відвідувати футбольні матчі та тренувальну базу Реала, проводити матчі з однолітками — вихованцями клубу Реал Мадрид.

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Ірпінь, В'ячеслав Шевчук, Богдан Шершун, Еміліо Бутрагеньо, Едвін Конго, Хосе Амавіска

«Фонд Реал Мадрид, громадська організація Епіцентр — дітям та компанія Епіцентр К формують команду, кожен з гравців якої має єдину спільну мету — покращити сьогодення та майбутнє українських дітей. Це та перемога, якої ми прагнемо в Україні», — підкреслив Еміліо Бутрагеньо.

Перспектива «Хотим, чтобы выпускники академии Эпицентра получали контракты в той же Испании»



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.