Чемпіонат U-19 (перша ліга): в авангарді Прикарпаття й Авангарди

Чемпіонат U-19, Чемпіон, Зміна-Оболонь, 5 тур, 2019

Схоже, івно-франківці всерйоз націлилися на виграш не тільки своєї групи, а й регулярного чемпіонату в цілому. Поки що команда Сергія Пташника йде у юніорській першості без втрат, при цьому вже переграла чи не всіх головних конкурентів

Група 1

Вигравати в останньому з турів у «Прикарпаття» був додатковий стимул: напередодні, 1 жовтня, їхній тренер святкував 55-річчя. Не виграти підлеглі просто не мали права, тож не слабкий Гірник отримав уже на 10-й хвилині: капітан Владислав Феліпович за «дорученням команди і від щирого серця» вгатив м’яча у сітку зі штрафного.

Далі Андрій Хома, Юрій Радульський (також дальнім ударом) і Олег Павлюк (з пенальті) ще тричі проспівали Пташнику «Многая літа». Прикарпаття набрало максимальні 12 балів і гордовито йде попереду.

У минулому турі Прикарпаття з максимальними балами, Атлетик вперше за три роки очолив групу

Наразі франківці ще не зустрічалися із найближчим переслідувачем — вінницькою Нивою. У неї зараз 9 очок після домашньої перемоги над луцьким Адреналіном 2:1. При цьому переможний гол вдалося забити лише за п’ять хвилин до закінчення гри.

Незважаючи на поразку, головному тренеру Адреналіна Андрію Петрову гра його підопічних сподобалася: «Вийшов цікавий веселий футбол. Нива — дуже хороша команда, мені сподобалося, як вони грали. Наші хлопці також непогано зіграли. Я не маю претензій до них ні по самовіддачі, ні по грі, але удача була не на нашій стороні. Хоча зіграли непогано — моменти створювали і ми, і команда суперників. Атака і півзахист зіграли добре, а от до захисників є питання, хоча в такому віці захисники нестабільні. Незважаючи на рахунок на табло, грою я задоволений».

Першу перемогу здобув інший івано-франківський колектив — Ніка обіграла Буковину, яка ніяк не може знайти свою колишню гру. У першому таймі забивали Андрій Боднарук та Євген Соколенко з пенальті, по перерві Василь Додюк і знову Соколенко. Команда з Чернівців йде на останньому місці з трьома очками.

Чемпіонат U-19 перша ліга, Буковина, 2019

Буковина атакує, та поки що програє. Фото chernivtsisport.com.

У матчі сусідів у таблиці — Поділля й Динамо — забивати почали вже на 6-й хвилині: після помилки гостей свою нагоду відзначився Нодар Кацитадзе.

Проте на 64-й капітан гостей Андрій Шот влучив у ворота з-за меж штрафного, голкіпер Поділля Алессіо Валіон був безсилий, повідомляє прес-служба хмельницького клубу. Та у господарів знайшовся джокер: вийшовши на заміну Сергій Кватернюк двічі (на 71 та 77-й) вривався у штрафний, обігравав захисників та голкіпера, і ось вже 3:1. Закріпив перемогу капітан Андрій Зощук на 80 хвилині. Додамо, що з 64-ї хвилини динамівці грали у меншості після вилучення Юрія Мартиняка.

Чемпіонат U-19 перша ліга, Поділля, Надар Кацитадзе, 5 тур, 2019

Надар Кацитадзе. Фото fcpodillya.com.ua.

«Відверто кажучи, не можу якось особливо критикувати дії своїх гравців, — підсумував наставник Динамо Дмитро Фіалка. — Ми непогано діяли, але все вирішили конкретні епізоди. Якби реалізували свої моменти у першому таймі, думаю, не говорили би про той результат, який маємо наразі. Тим не менш, моментами я можу навіть команду похвалити».

4 тур

2 жовтня

Нива (Вінниця) — Адреналін (Луцьк) — 2:1 (відео)

Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Гірник (Новояворівськ) — 4:0

Поділля (Хмельницький) — Динамо (Львів) — 4:1

Ніка (Івано-Франківськ) — Буковина (Чернівці) — 4:0 (1 тайм, 2 тайм)

Наступний тур (5)

9 жовтня

Буковина (Чернівці) — Нива (Вінниця), Динамо (Львів) — Ніка (Івано-Франківськ), Гірник (Новояворівськ) — Поділля (Хмельницький), Адреналін (Луцьк) — Прикарпаття (Івано-Франківськ).

Група 2

Тут ті ж самі двоє й надалі ведуть боротьбу за перше місце: у 4-му турі виграла й Зміна-Оболонь, і ФК Яшина. Першій довелося ламати опір Чемпіона (на фото вгорі), від якого пропустила один гол, а ось вихованці школи Яшина виграли без пропущених.

Тепер в обох лідерів по 10 очок, дев’ять має КДЮСШ Чемпіон, її хлопці треті у таблиці.

Без перемог ідуть ДЮСШ-26 та Біла Церква. Кияни у звітному турі поступилися Любомиру на останніх секундах: вихід сам-на-сам вдався Володимиру Рябову. Ставищани наразі посідають четверте місце, маючи 7 очок.

4 тур

2 жовтня

Полісся (Житомир) — ДЮСШ-15 (Київ) — 3:2

КДЮСШ Чемпіон (Київ) — Біла Церква — 2:0

Локомотив (Київ) — ФК імені Льва Яшина (Київ) — 0:1 (відео)

Любомир (Ставище) — ДЮСШ-26 (Київ) — 4:3 (відео)

Зміна-Оболонь (Київ) — Чемпіон (Київ) — 2:1 (відео)

Наступний тур (5)

9 жовтня

Чемпіон (Київ) — Полісся (Житомир), ДЮСШ-26 (Київ) — Зміна-Оболонь (Київ), ФК імені Льва Яшина (Київ) — Любомир (Ставище), Біла Церква — Локомотив (Київ), ДЮСШ-15 (Київ) — КДЮСШ Чемпіон (Київ).

Група 3

Одеському Атлетику, вочевидь, дуже сподобалося сидіти на горі турнірки: для збереження лідерського статусу треба було перемагати на виїзді Нікополь, із цим завданням хлопці Дениса Колчина впоралися.

Перемогу приніс хет-трик Артура Турка, він забивав на 15, 35 та 55-й хвилинах: головою, на добиванні та після власного флангового проходу ударом у дальній кут. Ще один гол одеситів не зарахували через офсайд.

Не дає розслаблятися Атлетику Олімпік із Кропивницького, що також виграв третій матч. В обох колективів по 9 очок. Маолдіс має 7, цього разу він не впорався із Дніпро-1-Борисфеном.

4 тур

2 жовтня

Зоря-Миронівщини (Миронівський район) — Лідер (Дніпро) — 0:3

Нікополь — Атлетик (Одеса) — 0:3

Гірник (Кривий Ріг) — Олімпік (Кропивницький) — 1:2 (відео)

СДЮСШОР Металург (Запоріжжя) — Дніпро Черкаси — 4:1

Маолдіс (Дніпро) — Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) — 2:2 (відео)

Наступний тур (5)

9 жовтня

Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) — Зоря-Миронівщини (Миронівський район), Дніпро Черкаси — Маолдіс (Дніпро), Олімпік (Кропивницький) — СДЮСШОР Металург (Запоріжжя), Атлетик (Одеса) — Гірник (Кривий Ріг), Лідер (Дніпро) — Нікополь.

Група 4

Краматорський Авангард продовжує просуватися без поразок. Цього разу в харківському дербі постраждав УФК-Олімпік, і це найрезультативніший матч туру. У краматорців вже 10 очок.

Інший Авангард, харківський, видав найгучнішу перемогу: Кобра ні разу й не вжалила лідера — 0:7. По два голи забили Дмитро Барсуков (один з пенальті) і Валерій Блажко, додали Денис Кузубов, Денис Резепов та Кирило Шкиря.

У вихованців школи Металіста 1925 — 7 очок, стільки ж мають Барса й Арена, які цього разу зустрічалися між собою.

Петриківка відстала, у неї 5 балів.

4 тур

2 жовтня

ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — Петриківка — 2:0

Кобра (Харків) — Авангард (Харків) — 0:7 (відео)

УФК-Олімпік (Харків) — Авангард (Краматорськ) — 2:6

Арена (Харків) — Барса (Суми) — 1:4

Наступний тур (5)

9 жовтня

Барса (Суми) — ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут), Авангард (Краматорськ) — Арена (Харків), Авангард (Харків) — УФК-Олімпік (Харків), Петриківка — Кобра (Харків).

Наши за границей Космическая результативность Шуранова, серия Симчо, кубковые голы Бескоровайного и Янчака



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.