Прикарпаття з максимальними балами, Атлетик вперше за три роки очолив групу

Чемпіонат U-19 перша ліга, Авангард Харків, Петриківка, 3 тур, 2019

У чемпіонаті України U-19 серед команд першої ліги залишилася одна команда, яка ще не втрачала очок, зігравши у всіх трьох турах, це Прикарпаття. Інший безпрограшний лідер, КДЮСШ Чемпіон — вже з втратами, причому позбувся оптом усіх трьох балів

Група 1

Схоже, івано-франківці всерйоз вирішили виграти перегони на Заході, при цьому не відкладаючи розбірки на фініш, а декларуючи свою міць на старті. Принципове протистояння з Динамо та ще й у Львові пройшло за таким же сценарієм: відбившись від навали господарів (ті двічі влучали у каркас воріт), прикарпатці завдали двох своїх ударів. Юрій Радульський невідпорно пробив зі штрафного, Андрій Хома елегантно виконав вихід сам-на-сам.

По перерві динамівці зусиллями Максима Царя скоротили різницю, та невдовзі Хома зробив дубль. Невгамовні господарі забили ще раз (Дмитро Попович), а ось втретє не змогли. При цьому обидві команди не реалізували по 11-метровому штрафному удару!..

Чемпіонат U-19 перша ліга, Динамо Львів, Прикарпаття, 3 тур, 2019

Динамівці атакують ворота прикарпатців. Фото fc.if.ua.

"Такий футбол, впевнений, вболівальникам точно зайшов, — відзначив опісля наставник Динамо Дмитро Фіалка. — Не можу сказати, що мені теж сподобалось, адже хлопці пропустили тричі. Потрібно виправляти помилки ззаду і вже тоді дивитись вперед. Другий тайм, безперечно, був для нас кращим, але і суперник теж не збирався відсиджуватися в обороні. Власне тому, маємо, що маємо. Сподіваємося, надалі у таких видовищних поєдинках будемо тільки перемагати. Будемо принаймні докладати усіх зусиль, аби це зробити".

Міг залишитися непереможним й Адреналін, але він свій матч 2-го туру з львівським Динамо переніс аж на кінець місяця, а в турі третьому несподівано програв. На виїзді, Гірнику, пропустивши обидва голи ще у першому таймі: спочатку з пенальті, а потім зі штрафного після рикошетів.

Головний тренер Адреналіна Андрій Петров у коментарі клубному сайту розповів, що в нього виникало таке враження, ніби його підопічні просто не грали: «Футболісти ходили пішки по полю — це ж не гра. Це просто юнацька психологія — обіграли серйозних суперників (Буковину) і відчули себе чемпіонами світи, вирішивши, що вони виграли гру до її початку. Хлопці програли всю боротьбу. Нюанси по суддівству, зокрема пенальті та штрафному, які нам призначили, — це все дрібниці. В кожного футболіста було дуже погане налаштування на гру».

Чемпіонат U-19 перша ліга, Буковина, Поділля, 3 тур, 2019

Буковина відірвалася на Поділлі. Фото chernivtsisport.com.

Нарешті першу перемогу здобула Буковина. Й одним махом вивела в плюс болючу досі різницю м’ячів, зараз вона вже 8:7. Дісталося ж Поділлю: спочатку дубль оформив Артем Рябий (22, 24 хвилини), а під завісу першої половини зустрічі ще й Євген Квасниця (43 хвилина). По перерві забивали Андрій Букатар (54) та Роман Придрик (71).

Тож, максимум очок (9) у Прикарпаття, у Гірника й Ниви — по 6…

3 тур

25 вересня

Ніка (Івано-Франківськ) — Нива (Вінниця) — 1:2

Динамо (Львів) — Прикарпаття (Івано-Франківськ) — 2:3 (1 тайм, 2 тайм)

Гірник (Новояворівськ) — Адреналін (Луцьк) — 2:0 (відео)

Буковина (Чернівці) — Поділля (Хмельницький) — 5:0 (відео)

Наступний тур (4)

2 жовтня

Нива (Вінниця) — Адреналін (Луцьк), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Гірник (Новояворівськ), Поділля (Хмельницький) — Динамо (Львів), Ніка (Івано-Франківськ) — Буковина (Чернівці).

Група 2

Недовгим виявився переможний шлях новачка ліги — КДЮСШ Чемпіон. Після двох стартових перемог сталася зустріч зі знаним бійцем: парубками з ФК Яшина. Вони й перемогли (2:1) й посунули земляків з першого місця.

Сім очок здобув і фаворит групи — Зміна-Оболонь, якій вдалося вдома переграти Полісся (2:1).

Чи не найзапекліший двобій відбувався між Чемпіоном та Любомиром, команди й у минулому сезоні амбіційно билися за високі місця, та все ж до плей-офф не потрапили. Цього разу перемогу святкували кияни, так про неї з подробицями розповів їхній керманич Анатолій Сіденко, що днями, до речі, отримав тренерський диплом категорії А.

Таким чином, ФК імені Яшина й Зміна-Оболонь набрали по 7 очок, у ДЮСШ-15, КДЮСШ Чемпіон і Чемпіона — по шість балів…

3 тур

25 вересня

Зміна-Оболонь (Київ) — Полісся (Житомир) — 2:1 (відео)

Чемпіон (Київ) — Любомир (Ставище) — 2:1 (відео)

ДЮСШ-26 (Київ) — Локомотив (Київ) — 1:2 (відео)

ФК імені Льва Яшина (Київ) — КДЮСШ Чемпіон (Київ) — 2:1 (відео)

Біла Церква — ДЮСШ-15 (Київ) — 0:1

Наступний тур (4)

2 жовтня

Полісся (Житомир) — ДЮСШ-15 (Київ), КДЮСШ Чемпіон (Київ) — Біла Церква, Локомотив (Київ) — ФК імені Льва Яшина (Київ), Любомир (Ставище) — ДЮСШ-26 (Київ), Зміна-Оболонь (Київ) — Чемпіон (Київ).

Група 3

А ось у третій групі третій тур таки вплинув на розташування команд вгорі таблички. Лідери — Дніпро Чекаси й Гірник — зустрілися між собою й очки поділили, навіть не засмутивши один одного голами. Тепер в обох колективів по 5 набраних балів.

Цим скористалися конкуренти й дружньою ватагою обійшли фаворитів. По шість очок мають відразу три команди (Маолдіс, Олімпік й Атлетик), одначе одесити завдяки кращим додатковим показниками розмістилися на першому місці. Вперше, за три роки виступів у першоліговому чемпіонаті U-19.

Атлетик із Лідером готуються до сутички. Фото athletic-club.odessa.ua.

Допомогла важка перемога над дніпровським Лідером (2:1). Вигравши перший тайм (1:0), господарі (а матч проходив на учбово-тренувальній базі Чорноморця в Отраді) спершу пропустили курйозний гол: суперник з флангу закинув м’яча за комірець воротарю атлетиків. Потім форвард одеситів Олександр Божинський ще й пенальті не реалізував. Та згодом він же реабілітувався, забивши переможний гол. Принагідно повідомимо, що у матчі сталося й два вилучення: по одному в кожній команді.

Ось як прокоментував цю звитягу тренер Атлетика Денис Колчин:

#перша_ліга#атлетик_одеса#u_19 До Вашої уваги післяматчеве інтерв'ю з тренером команди ФК Атлетик Одеса, Денисом Борисовичем, після матчу його команди проти ФК Лідер Дніпро.

Опубліковано Дитячо-юнацька футбольна ліга України Середа, 25 вересня 2019 р.

3 тур

25 вересня

Маолдіс (Дніпро) — Зоря-Миронівщини (Миронівський район) — 3:2

Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) — СДЮСШОР Металург (Запоріжжя) — 2:0

Дніпро Черкаси — Гірник (Кривий Ріг) — 0:0 (відео)

Олімпік (Кропивницький) — Нікополь — 4:1

Атлетик (Одеса) — Лідер (Дніпро) — 2:1 (відео)

Наступний тур (4)

2 жовтня

Зоря-Миронівщини (Миронівський район) — Лідер (Дніпро), Нікополь — Атлетик (Одеса), Гірник (Кривий Ріг) — Олімпік (Кропивницький), СДЮСШОР Металург (Запоріжжя) — Дніпро Черкаси, Маолдіс (Дніпро) — Дніпро-1-Борисфен (Дніпро).

Група 4

Від трійки лідерів трохи відстала Петриківка. У цьому турі вона не забила й не виграла у харківського Авангарда — 0:0 й має відтепер п’ять очок.

А ось Арена й Авангард краматорський по три бали здобули. Зважаючи на рахунки, останньому вони далися значно легше. Тепер лідерів двоє, у них по 7 очок.

Неймовірним матчем побалувала своїх земляків Барса. Забивши першою, вона увесь матч наздоганяла олімпійців із Харкова, й таки нагнала на фініші — 3:3.

3 тур

25 вересня

Арена (Харків) — ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — 1:0 (відео)

Барса (Суми) — УФК-Олімпік (Харків) — 3:3 (1 тайм, 2 тайм)

Авангард (Краматорськ) — Кобра (Харків) — 7:0 (відео)

Авангард (Харків) — Петриківка — 0:0 (відео)

Наступний тур (4)

2 жовтня

ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — Петриківка, Кобра (Харків) — Авангард (Харків), УФК-Олімпік (Харків) — Авангард (Краматорськ), Арена (Харків) — Барса (Суми).

У минулому турі Без втрат тільки двоє: івано-франківці й кияни

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.