Дніпро програв по черзі Динамо й Шахтарю, Карпати погуляли на Буковині

ДЮФЛУ, U-17, Буковина, Карпати, 2 тур, 2019

Із випередженням графіка продовжують боротьбу у чемпіонаті ДЮФЛУ U-17 (футболісти 2003 року народження) головні фаворити: Динамо й Шахтар. Провели вже по три поєдинки, із максимальним результатом і одним пропущеним голом виступають гірники

Група 1

Тут все в рамках календаря: й після другого туру відразу троє очолили перегони, у них максимальна кількість очок — Атлет, Зміна-Оболонь та КОДЮСШ.

Цікаво, що всі троє в останніх матчах виграли у гостях, при цьому команда зі Щасливого — навіть в іншому місті. А ось київські колективи ще й продублювали рахунок, хоч він і не зовсім футбольний — 9:2.

У минулому турі Динамо, УФК-Карпати й Маріуполь програли принципові дербі у першому ж турі

ВОДЮСШ і Олімпійський коледж також ще не програвали, але відстали від означеної трійки, бо втратили очки в очній суперечці — 2:2.

2 тур

14 вересня

ДЮСШ-26 (Київ) — Прем`єр-Нива (Вінниця) — 0:2

ДЮСШ-15 (Київ) — Зміна-Оболонь (Київ) — 2:9

Юність (Чернігів) — КОДЮСШ (Щасливе) — 2:4

Чемпіон (Київ) — Атлет (Київ) — 2:9

ВОДЮСШ (Вінниця) — ОК ім. І.Піддубного (Київ) — 2:2

Наступний тур (3)

21 вересня

ОК ім.І.Піддубного (Київ) — ДЮСШ-26 (Київ), Атлет (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця), КОДЮСШ (Щасливе) — КДЮСШ Чемпіон (Київ), Зміна-Оболонь (Київ) — Юність (Чернігів), Прем`єр-Нива (Вінниця) — ДЮСШ-15 (Київ).

Група 2

Так вийшло, що з моменту завершення стартового туру поточного чемпіонату Шахтарю й Динамо довелося провести аж по два поєдинки: спочатку — заплановані матчі 2-го туру, а вчора й сьогодні — провести наперед зустрічі й 3-го туру.

Тож, минулої суботи кияни грали в столичному дербі з Арсеналом, проблем не відчули, хіба що гол від Богдана Петровського пропустили. Шахтар же навіть такої розкоші не надав Дніпру: хлопці Олександра Ситника й Сергія Даценка виграли 3:0.

Учора гірники тестували вже УФК-Олімпік і знову не пропустили. Самі ж, забивши спочатку після помилки харківського воротаря, провели два красені-голи: після індивідуального проходу та влучанням у дев’ятку.

ДЮФЛУ, U-17, УФК-Олімпік, Шахтар, 3 тур, 2019

Фото olimpikufk.com.

Динамівці Сергія Беженара та Євгена Лозинського також грали на виїзді, й перемогли скромніше, оскільки й супротивник був більш грізним. Обмінюючись вкрай небезпечними атаками й ударами, команди вичавили з ситуацій лише один гол. Як повідомляє офсайт Динамо, сталося це на 47-й хвилині: Назар Волошин ефектно пробив через себе, м’яч влучив у спину Кірілу Попову, від того — у поперечину та відскочив у поле. Першим на добиванні опинився Попов та переправив м’яч у сітку. За 5 хвилин до завершення матчу Дніпро залишився у меншості через вилучення Максима Мисляя.

З-поміж інших результатів відзначаємо поразку Чорноморця Сергія Матюхіна: Барса взяла свою першу перемогу у турнірі.

2 тур

14 вересня

Динамо (Київ) — Арсенал (Київ) — 8:1

Барса (Суми) — Чорноморець (Одеса) — 2:0

Металург (Запоріжжя) — Ворскла (Полтава) — 3:0

УФК (Дніпро) — УФК-Олімпік (Харків) — 1:0

Шахтар (Донецьк) — Дніпро — 3:0

Наступний тур (3)

17 вересня

УФК-Олімпік (Харків) — Шахтар (Донецьк) — 0:3

18 вересня

Дніпро — Динамо (Київ) — 0:1

21 вересня

Ворскла (Полтава) — УФК (Дніпро), Чорноморець (Одеса) — Металург (Запоріжжя)

22 вересня

Арсенал (Київ) — Барса (Суми).

Група 3

І в цій групі троє ще не втрачали очки: Миколаїв, Металіст 1925 і Азовсталь. Дуже бойовим видався матч харків’ян із кропивницькою Зіркою: господарі двічі вели у рахунку (1:0 і 2:1), та нарвалися на пенальті й вилучення. Згодом на полі виникла штовханина, було й вилучення, й гості вдало двічі розіграли більшість.

Подужавши дніпровський Інтер ДЮСШ-11 Чорноморець також іде без поразок, маючи 4 очка.

2 тур

14 вересня

Азовсталь (Маріуполь) — Кремінь (Кременчук) — 2:1

Зірка (Кропивницький) — Металіст 1925 (Харків) — 2:4

МДЮСШ (Дніпро) — Миколаїв — 1:6

ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — Інтер (Дніпро) — 3:2

Маріуполь — Олександрія-Аметист (Олександрія) — 7:2

Наступний тур (3)

21 вересня

Олександрія-Аметист (Олександрія) — Азовсталь (Маріуполь), Інтер (Дніпро) — Маріуполь, Миколаїв — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса), Металіст 1925 (Харків) — МДЮСШ (Дніпро)

22 вересня

Кремінь (Кременчук) — Зірка (Кропивницький).

Група 4

Тут команд без втрат лише дві — ВІК-Волинь і Карпати. Волиняни вдома переграли новачка вищої ліги з Мукачева, Карпати ж дуже вдало з’їздили до Чернівців. Як повідомляє сайт ДЮФШ Карпати, господарі протрималися до середини першого тайму, після чого Буковина просто посипалася. Відкрив рахунок на 22-й хвилині Дмитро Шостак.

Дмитро Шостак, Карпати U-17, 2019

Дмитро Шостак. Фото school-karpaty.com.ua.

Ще до перерви, на 37-й хвилині, він же й подвоїв перевагу Карпат, а вже у другій половині зустрічі на 60-й та 65-й хвилинах зробив рахунок 4:0. Згодом центральний захисник зелено-білих Олег Сидоров провів п`ятий м`яч, після чого й буковинцям вдалося забити. Однак останнє слово було за вихованцями Івана Шуги та Василя Леськіва. Вирішальну крапку у матчі поставив новачок Карпат Максим Вадомський.

Перш перемогу здобули футболісти із УФК-Карпати. Іван Кашперук відкрив рахунок, завдавши точного удару у дальній кут воріт. Також у першому таймі відзначився Руслан Непейпієв: форвард отримав передачу з глибини, майстерно обігравши захисника, вийшов на рандеву з голкіпером і не залишивши тому жодних шансів, повідомляє Інформаційний центр Карпат.

По перерві підопічні Івана Павлюха забили ще двічі: спочатку Ілля Квасниця здійснив сольний прохід та прострілив на Дениса-Павла Махінку, котрий переправив круглого у сітку воріт. Згодом, карпатівці забили четвертий: після подачі з кутового, головою влучно пробив Роман Назарчук. Між третім і четвертим голами гості змогли відквитати один м’яч.

Міг скласти компанію лідерам Львів, однак не зміг переграти вдома Волинь. У середині другого тайму він вийшов вперед (забив Назар Сидор), однак Арсен Слободян врятував для Луцька нічию.

СДЮСШОР і Прикарпаття. По нулях

В Ужгороді билися СДЮСШОР і Прикарпаття, що програли свої матчі першого туру. Ближчими до успіху були господарі, котрі не реалізували два виходи сам-на-сам, а ще одного разу влучили у штангу.

2 тур

14 вересня

СДЮСШОР (Ужгород) — Прикарпаття (Івано-Франківськ) — 0:0

ВІК-Волинь (Володимир-Волинський) — МФА (Мукачево) — 2:1

УФК-Карпати (Львів) — ДЮСШ (Тернопіль) — 4:1

Буковина (Чернівці) — Карпати (Львів) — 1:6 (відео)

Львів — Волинь (Луцьк) — 1:1

Наступний тур (3)

21 вересня

Волинь (Луцьк) — СДЮСШОР (Ужгород), Карпати (Львів) — Львів, ДЮСШ (Тернопіль) — Буковина (Чернівці), МФА (Мукачево) — УФК-Карпати (Львів), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — ВІК-Волинь (Володимир-Волинський).

Одного мало Гол Бондаренко не спас Шахтер от поражения в Юношеской лиге УЕФА

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков августа в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Владислав Ванат (Динамо U-19) (20%, 78 голосов)
  • Олег Очеретько (Шахтер U-21) (15%, 60 голосов)
  • Владислав Супряга (Днепр-1) (14%, 55 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (11%, 44 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (11%, 44 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (9%, 34 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (7%, 27 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-19/21) (5%, 19 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла U-19) (4%, 16 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (4%, 16 голосов)

Всего проголосовало: 244

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.