Нулі у карпатському дербі, поразка Динамо від Шахтаря, перемога Шелепницького

ДЮФЛУ U-16, Буковина, Волинь, 1 тур, 2019

На відміну від найстарших учасників чемпіонату ДЮФЛУ, команди U-16 (футболісти 2004 року народження) шаленою результативністю не балували. Були, звісно, великі перемоги, та здебільшого команди вигравали/програвали з різницею в один м’яч. А в двох матчах забитих голів взагалі не було

Група 1

Середню результативність — один м’яч за гру — що була зафіксована відразу в трьох поєдинках, «грубо порушили» інші два матчі. При цьому обидва завершилися однаково — 3:2.

Так столична ДЮСШ-26 обіграла у Києві вінницьку ВОДЮСШ, натомість в обласному центрі за земляків помстилася іншим киянам, з Оболоні, Прем’єр-Нива.

Відзначаємо дебютну перемогу новачка Чемпіона: обіграно не кого-небудь, а Олімпійський коледж!..

1 тур

7 вересня

ДЮСШ-26 (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця) — 3:2

Чемпіон (Київ) — ОК ім. І.Піддубного (Київ) — 1:0

Юність (Чернігів) — Атлет (Київ) — 0:1

ДЮСШ-15 (Київ) — КОДЮСШ (Щасливе) — 1:0

Прем`єр-Нива (Вінниця) — Зміна-Оболонь (Київ) — 3:2

Наступний тур (2)

14 вересня

Прем`єр-Нива (Вінниця) — ДЮСШ-15 (Київ), Зміна-Оболонь (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця), КОДЮСШ (Щасливе) — Юність (Чернігів), Атлет (Київ) — Чемпіон (Київ), ОК ім. І.Піддубного (Київ) —ДЮСШ-26 (Вінниця).

Група 2

Про двобій динамівців із Шахтарем проект Золотий Талант вже розповідав окремим матеріалом, яскраво прокоментував поразку й старший тренер киян Юрій Дмитрулін.

З-поміж інших результатів виокремимо успіх УФК у дніпровському дербі: ця перемога стала єдиною для команд академії у 1-му турі (ще була нульова нічия і дві перемоги Дніпра).

Вражає стартова результативність металургів: вже до перерви олімпійці з Харкова отримали 3:0. По перерві — ще стільки ж, щоправда, й самі двічі забили.

А ось Барса з Ворсклою стали тими двома з чотирьох команд, що відсвяткували початок офіційного сезону без голів.

З поразки розпочав чемпіонат потужний Чорноморець, якому тільки диво завадило піднятися вище п’ятого місця у попередній першості (U-15). Вже на 10-й хвилині команда Геннадія Щекотиліна забила Арсеналу в гостях (відзначився Андрій Вислоцький) , та після цього доля двічі широко посміхалася канонірам: спочатку після удару зі штрафного голкіпер моряків невдало відбив м’яч, а Фернандо виявився спритнішим за всіх — 1:1. А потім помилився захисник, який віддавав передачу назад голкіперу, Локтіонов перехопив і забив переможний гол.

«Чорноморець сильніший за нас, але ми здобули перемогу завдяки обставинам. Одесити дуже організовані, сильні, потужні. В них є структура гри, класно взаємодіють на полі», — скаже після матчу тренер Арсенала U-16 Олег Хвоя.

1 тур

7 вересня

Динамо (Київ) — Шахтар (Донецьк) — 0:1

УФК (Дніпро) — Дніпро — 2:0

Металург (Запоріжжя) — УФК-Олімпік (Харків) — 6:2

Барса (Суми) — Ворскла (Полтава) — 0:0

8 вересня

Арсенал (Київ) — Чорноморець (Одеса) — 2:1

Наступний тур (2)

14 вересня

Дніпро — Динамо (Київ), Чорноморець (Одеса) — Шахтар (Донецьк), Ворскла (Полтава) — Металург (Запоріжжя), УФК-Олімпік (Харків) — УФК (Дніпро)

15 вересня

Арсенал (Київ) — Барса (Суми).

Група 3

Як і в найстаршій віковій групі, тут Азовсталь також виявилася сильнішою за Маріуполь — 3:0. А ось одесити із ДЮСШ-11 не пошкодували новачка з Олександрії — 5:0.

Відігралася по ходу матчу Зірка: пропустивши після шикарного дального удару, кропивчани ще до перерви відповіли голом Дмитра Тюпи. Відзначаємо, що відтепер Зірку U-16 тренує відомий читачам Золотого Таланту тренер Микола Лапа, який свого часу очолював команду U-21.

1 тур

7 вересня

Азовсталь (Маріуполь) — Маріуполь — 3:0

ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — Олександрія-Аметист (Олександрія) — 5:0

МДЮСШ (Дніпро) — Інтер (Дніпро) — 0:1

Зірка (Кропивницький) — Миколаїв — 1:1

Кремінь (Кременчук) — Металіст 1925 (Харків) — 0:3

Наступний тур (2)

14 вересня

Металіст 1925 (Харків) — Маріуполь, Олександрія-Аметист (Олександрія) — Азовсталь (Маріуполь), Інтер (Дніпро) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса), Миколаїв — МДЮСШ (Дніпро), Кремінь (Кременчук) — Зірка (Кропивницький).

Група 4

У цій віковій групі команди Карпат так і не з’сували, хто наразі дужчий: спочатку тиснули школярі під керівництвом Віталія Пономарьова, по перерві господарі вирівняли гру. Та до гольових моментів справа практично не доходила, тож 0:0. Відзначаємо дебют за Карпати екс-капітана моршинської Скали Назарія Русяка.

Набагато краще дебютувала команда Буковина U-16, яку тренує перший капітан національної збірної України Юрій Шелепницький. Вона єдина з одноклубників, хто здобув перемогу у першому турі чемпіонату ДЮФЛУ. Усі три голи буковинці забили ще у першому таймі, дублем відзначився Євген Маркін.

ДЮФЛУ U-16, Буковина, Волинь, 1 тур, 2019

Волинь атакує Буковину. Фото chernivtsisport.com.

Близькою до успіху була й СДЮСШОР: на ужгородському стадіоні Спартак вона вигравала у Львова після голу Ігоря Ковчара (у першому таймі втік від захисників і вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем), але на 5-й доданій хвилині гості зуміли зрівняти.

7 вересня

СДЮСШОР (Ужгород) — Львів — 1:1

Буковина (Чернівці) — Волинь (Луцьк) — 3:0

УФК-Карпати (Львів) — Карпати (Львів) — 0:0

ВІК-Волинь (Володимир-Волинський) — ДЮСШ (Тернопіль) — 1:0

Прикарпаття (Івано-Франківськ) — МФА (Мукачево) — 2:0

Наступний тур (2)

14 вересня

МФА (Мукачево) — Львів, Волинь (Луцьк) — СДЮСШОР (Ужгород), Карпати (Львів) — Буковина (Чернівці), ДЮСШ (Тернопіль) — УФК-Карпати (Львів), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — ВІК-Волинь (Володимир-Волинський).

І відбив, і забив Гол воротаря у доданий час врятував Шахтар від програшу Динамо

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков августа в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Владислав Ванат (Динамо U-19) (20%, 78 голосов)
  • Олег Очеретько (Шахтер U-21) (15%, 60 голосов)
  • Владислав Супряга (Днепр-1) (14%, 55 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (11%, 44 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (11%, 44 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (9%, 34 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (7%, 27 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-19/21) (5%, 19 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла U-19) (4%, 16 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (4%, 16 голосов)

Всего проголосовало: 244

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.