Гол кращого гравця Шахтаря минулого сезону приніс перемогу над Динамо у новому чемпіонаті

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16, Динамо, Шахтар, 1 тур, 2019

Мінімальною поразкою динамівців завершилося протистояння із гірниками у межах 1-го туру чемпіонату ДЮФЛУ U-16: кияни програли на своєму полі 0:1

Команда Динамо вікової категорії U-16 (футболісти 2004-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза приймала Шахтар (тренують Олександр Князєв і Олександр Максимов) на одному з полів клубної бази у Кончі-Заспі.

Господарі володіли ігровою перевагою у першому таймі та створили достатньо можливостей для взяття воріт, але жодного разу у ворота не влучили.

Долю поєдинку вирішив єдиний забитий м’яч, який провели гості у другому таймі. Удар суперника прийняла на себе стійка, і поки захисники киян сигналізували про офсайд, першим на добиванні опинився Олег Пушкарьов, який і переправив м’яч у сітку. Нагадаємо, саме цього хлопця було визнано кращим футболістом попереднього чемпіонату: у віковій категорії U-15.

Незадовго до фінального свистка ледь не зрівняв рахунок Єременко, який підключився до атаки, але послав м’яч поруч зі стійкою. А ще в одному з моментів захисник Шахтаря вибив м’яч із самісінької лінії воріт після прострілу динамівців з правого флангу. Вже у компенсований час донецький голкіпер двічі поспіль впорався з ударами Горбача та Царенка з близької відстані.

1 тур

Динамо U-16 — Шахтар U-16 — 0:1

Гол: Пушкарьов (61).

Динамо: Ісаченко — Канаєв (Білоусов, 70), Волковицький, Філатов, Єременко, Бенедюк, Мельніченко, Слесар, Царенко, Давлатов, Горбач.

Шахтар (стартовий склад): Барченко — Чуйко, Христенко, Удод, Булеза, Лосенко, Мурадян, Глущенко, Лещинський, Пушкарьов, Борисенко.

Генеральна репетиція Сьогодні стартує чемпіонат ДЮФЛУ: останній перед Еліт-лігою

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков августа в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Владислав Ванат (Динамо U-19) (20%, 78 голосов)
  • Олег Очеретько (Шахтер U-21) (15%, 60 голосов)
  • Владислав Супряга (Днепр-1) (14%, 55 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (11%, 44 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (11%, 44 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (9%, 34 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (7%, 27 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-19/21) (5%, 19 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла U-19) (4%, 16 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (4%, 16 голосов)

Всего проголосовало: 244

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.