Перед стартом сезону Динамо програло Карпатам фінал міжнародного турніру

Меморіал Ковцуна

За два тижні до початку нового чемпіонату ДЮФЛУ серед команд вищої ліги кілька елітних колективів зібралися у Жовкві Львівської області. Щоб зіграти на XII Меморіалі Василя Ковцуна

Протягом 22-24 серпня на жовківському стадіоні Розточчя відбувався XII міжнародний юнацький турнір із футболу пам’яті талановитого футболіста, вихованця СДЮСШОР Карпати Василя Ковцуна, який передчасно у 2007 році внаслідок лікарської недбалості одеських медиків, передчасно пішов із життя. В пам’ять про талановитого хлопця зібралися пограти команди U-16 (футболісти 2004 року народження).

У турнірі взяли участь 8 колективів: ДЮСШ (Жовква), УФК-Карпати (Львів), Динамо (Київ), Маріуполь, Поділля (Хмельницький), ОСДЮСШОР ФК Черкаси, Міловська гімназія (Луганська область).та Карпати. Відповідно до регламенту, матч тривав два тайми по 30 хвилин кожний.

На першому етапі учасники були поділені на дві групи. 16-річні карпатівці під орудою тренера Віталія Пономарьова по черзі перемогли з однаковим рахунком 4:0 господарів ДЮСШ (Жовква) та Черкаси, в третьому матчі групового турніру з рахунком 3:0 здолали Міловську гімназію, і стали переможцями своєї групи.

В іншому квартеті також зі стовідсотковим результатом феєрило столичне Динамо, очолюване Юрієм Дмитруліним та Віктором Морозом, яке також виграло всі свої поєдинки.

Динамо U-16 (2004 гр), 2019

У стартовому перемогу приніс єдиний влучний удар капітана: Антон Царенко взяв ініціативу на себе та пробив з-за меж штрафного майданчика, що стало несподіванкою для воротаря.

Динамо (Київ) — Маріуполь — 1:0

Гол: Царенко (34).

Динамо: Ісаченко — Бенедюк, Волковицький, Філатов, Мельниченко (Білоусов, 31), Ганжола, Єременко (Канаєв, 31), Царенко (Подоляк, 53), Слесар (Анікеєв, 53), Горбач (Магаляс, 53), Чеповий.

Маріуполь (стартовий склад): Лисих — Брунов, Макарчук, Михайленко, Ломов, Зазовський, Фундук, Касьянов, Кіор, Балакай, Заїченко.

Наступного дня кияни провели два поєдинка, у першому з яких розбили захист Поділля. Хет-трик оформив Ігор Горбач, а найкрасивіший м’яч у грі забив Дмитро Мельниченко, який поцілив у кут воріт метрів із 35-ти, повідомляє прес-служба Динамо.

Динамо (Київ) — Поділля (Хмельницький) — 12:1

Голи: Єременко (6), Філатов (10), Магаляс (11, 44), Мельниченко (16), Білоусов (17), Царенко (23), Подоляк (25), Горбач (33, 52, 58), Чеповий (55) — (41).

Динамо: Кочерга — Анікеєв, Канаєв, Філатов (Волковицький, 31), Єременко (Чеповий, 31), Мельниченко (Слесар, 31), Ганжола (Бенедюк, 31), Царенко (Горбач, 31), Магаляс, Подоляк, Білоусов.

Не вийшло протистояння й у заключному поєдинку, бо ще до перерви кияни забили чотири рази.

Динамо (Київ) — УФК-Карпати (Львів) — 5:0

Голи: Подоляк (8), Горбач (17), Ганжола (23), Слесар (25), Магаляс (53).

Динамо: Ісаченко — Бенедюк (Канаєв, 31), Волковицький (Анікеєв, 35), Філатов, Єременко, Слесар (Чеповий, 31), Мельниченко (Білоусов, 35), Ганжола, Царенко, Подоляк, Горбач (Магаляс, 31).

Тож у фінальному двобої зійшлися непереможні Динамо й Карпати, й киянам дісталося від душі. Зелено-білі знову перемогли з розгромним рахунком (4:0), при цьому всі голи карпатівці провели у другому таймі.

Відкрив рахунок Олег Федор красивим ударом зі штрафного метрів з 35-ти у дев’ятку. Згодом влучним ударами відзначилися Артур Федор і Роман Добрянський, який вийшов віч-на-віч з воротарем. А остаточну крапку у матчі поставив новачок команди Крістіан Селеш, який ще минулого сезону захищав кольори ужгородської СДЮСШОР.

Меморал Ковцуна, Карпати U-16, 2019

Переможці!

Додамо, що Динамо лише вдруге взяло участь у Меморіалі Ковцуна: 2010-го біло-сині посіли тут п’яте місце.

— Напевно, це був той випадок, коли контролювали хід матчу, створили достатньо моментів як у першому, так і в другому таймі, натомість результат не на нашу користь. Підвела реалізація, — зазначив опісля Віктор Мороз. — Так, були технічні помилки, брак у передачах, також треба звернути увагу на дії в обороні, коли нам забивалися м’ячі. Але, при всьому цьому, до хлопців особливих претензій немає. І в налаштуванні, і в бажанні ми не поступалися супернику. Можливо, позначилося те, що напередодні ми зіграли два матчі, а Карпати — лише один, тому львів’яни були свіжішими.

Незважаючи на результат, гра вийшла для нас інформаційною, ми побачили, що рухаємося у правильному напрямку. Напевно, краще навіть зараз ось так програти, ніж у майбутніх офіційних матчах. Як я вже казав, на цьому турнірі ми переглядали групу нових гравців. Після повернення до Києва ще обміняємося певною інформацією, але, загалом, вони залишили непогане враження.

Меморіал Ковцуна, Динамо U-16, 2019

Динамівці-фіналісти.

Динамо (Київ) — Карпати (Львів) — 0:4

Голи: О. Федор (36), Селеш (51, 60+4, пенальті), Добрянський (59).

Динамо: Кочерга — Бенедюк (Магаляс, 55), Волковицький (Анікеєв, 55), Філатов, Єременко, Мельниченко (Білоусов, 55), Ганжола, Царенко, Слесар (Канаєв, 13), Горбач, Подоляк (Чеповий, 45).

Карпати: Герета — Кітела, Слюбик, Холод, Важинський, Варфоломєєв, Добрянський (Михальчук, 59), О. Федор (Товарницький, 55), Бобик (А. Федор, 42), Селеш, Башлаєв (Согор, 47).

У матчі за 3-е місце зійшлися ДЮСШ (Жовква) та Маріуполь. Основний час переможця не виявив, тому для визначення володаря бронзи довелося бити серію післяматчевих пенальті. Краще із цим завданням впоралися господарі турніру, які й стали бронзовими призерами.

Меморіал Ковцуна, 2019

На думку організаторів змагань футболіст ДЮФШ Карпати Іван Варфоломєєв був найкращим гравцем турніру. А приз кращому нападнику вручили динамівцю Ігорю Горбачу.

Вже не страшно Здолавши у півфіналі міжнародного турніру Тоттенхем, Динамо у фіналі подужало й Ягелонію

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков августа в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Владислав Ванат (Динамо U-19) (20%, 78 голосов)
  • Олег Очеретько (Шахтер U-21) (15%, 60 голосов)
  • Владислав Супряга (Днепр-1) (14%, 55 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (11%, 44 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (11%, 44 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (9%, 34 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (7%, 27 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-19/21) (5%, 19 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла U-19) (4%, 16 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (4%, 16 голосов)

Всего проголосовало: 244

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.