Тренер Динамо про Юнацьку лігу УЄФА, претензії до Ваната та новачка Яцика

У матчі третього туру чемпіонату U-19, що розпочинається (і завершується) завтра переможець попереднього турніру зіграє у Маріуполі. Тільки перемога залишить киян на чолі турнірної таблиці

Виходячи з результатів двох стартових турів нового юніорського чемпіонату, Динамо почувається досить упевнено, грає розсудливо, не форсуючи підготовку. Адже незабаром киянам стартувати у більш відповідальному турнірі — Юнацькій лізі чемпіонів.

Та попри упевнені переможні рахунки, у наставника Динамо U-19 Ігоря Костюка накопичилося кілька претензій до підопічних, які він і озвучив у коментарі клубній прес-службі. Розпочавши з двобою із Десною:

— Проблема в тому, що як би ми не просили футболістів, вони в якійсь мірі підлаштувалися під гру суперника. А оскільки суперник дозволяв нам робити все, що ми хотіли, забивши три м'ячі, наші футболісти грали, не виконуючи того, про що ми домовлялися: грати швидко, реалізовувати моменти, незалежно від того, який суперник перед ними. Я сказав хлопцям у перерві і після матчу, що їхнє бажання залишає бажати кращого.

— Гол Ваната — це його прямий обов'язок, як нападника, а як прокоментуєте забиті м'ячі захисників Забарного і Вівчаренка?

— При швидких атаках у нас в зоні завершення може опинитися будь-який гравець, як це зробив Вівчаренко. А Забарний відзначився після стандартного положення. Що стосується Ваната, який в цьому поєдинку забив всього один м'яч, до нього — великі претензії, оскільки у нього були моменти, в яких він, як нападник, мав грати агресивніше в штрафному майданчику і весь час перебувати в зоні завершення, а він не завжди це виконував.

Динамо U-19, Десна U-19, 2 тур, август 2019

Атакует Викентий Волошин. Фото fcdynamo.kiev.ua

— У другому таймі багато ударів по воротах завдавали Шулянський і Волошин, з чим пов'язуєте те, що їм так і не вдалося забити?

— Просто м'яч не йшов у ворота. Потрібно відпрацьовувати ці моменти на тренуваннях. У тому моменті, коли Шулянський бив сам, потрібно було грати на команду, віддавати передачу, щоб партнери закочували м'яч вже у порожні ворота, а у Артема бажання забити превалювало над командною грою.

— У другому таймі вийшли Глушач, Рязанцев і Ярош, ви їх готуєте до Юнацької ліги УЄФА?

— Я б сюди додав і новачка команди Яцика. Це футболіст 2003 року народження, у якого є потенціал, і ми його використовували в матчі, коли суперник дозволяв це зробити. Хочемо, щоб отримуючи ігровий час в таких матчах, він відчув командний ритм.

— Чи думали вже про Юнацьку лігу УЄФА? Готуєтеся до неї через матчі чемпіонату?

— Звичайно. Зараз тільки другий тур чемпіонату, а Юнацька Ліга УЄФА почнеться аж на початку жовтня, тобто, у нас є попереду ще шість матчів. Всі футболісти, які знаходяться в нашому розпорядженні і молодіжній команді, отримують ігрову практику з прицілом саме на Юнацьку лігу. Всі розподілені рівномірно між командами. Цілеспрямовано ніхто не готується — наше основне завдання — готувати кадри для першої команди. А вже ближче до матчів Юнацької ліги УЄФА будемо аналізувати суперника, підбирати тактику і готуватися до цих поєдинків.

— Ви вже дивилися можливих суперників? Чи є переваги, з ким хотілося б зіграти?

— Там усі чемпіони своїх країн, може попастися будь-яка команда, немає якогось принципу розподілу. Коли стане відомо, хто пройде, а хто — ні, тоді і будемо аналізувати.

Морально-волевые Юниоры Шахтера осчастливили Карраско волевой победой

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.