Захисник Львова віддячив за підтримку красенем-голом у ворота Шахтаря

Львов U-21, Шахтер U-21, Олег Очеретько, Дмитрий Пентелейчук, 4 тур, 2019

Вельми невтішним видається старт нового молодіжної першості для дублерів Львова: після яскравої звитяги у 1-му турі в Чернігові (перемога над Десною 3:2), пішли поразки

В останньому турі чемпіонату U-21 молодіжна команда Львова знову програла, зазнавши вже третьої невдачі поспіль. До цього був домашній програш Динамо (2:3), розгром у Полтаві (0:6) і ось тепер осічка на своєму полі в поєдинку з Шахтарем — 1:2.

Про фіаско у зустрічі з Ворсклою багато говорити не будемо. Як повідомляла Інформаційна служба ПФК Львів, того дня львів’янам було складно зібрати думки воєдино на футбольному полі. Напередодні гри передчасно пішов з життя батько 19-річного захисника Андрія Карвацького. Тоді уся команда вийшла на футбольне поле стадіоні Лтава із символічними написами на підтримку свого товариша: «Карва, ми з тобою!».

Ворскла U-21, Львів U-21, 3 тур, 2019

Львів відбивався як умів. Фото vorskla.com.ua.

«Складно пояснити цю поразку з точки зору спортивної боротьби. Два напівмоменти за весь матч, команда майже не переходила центр поля, — спробував пояснити невдачу керманич Львова U-21 Андрій Ханас. — Розумію, що хлопцям було психологічно складно виходити на цю гру. Але потрібно вчитися тримати удар, як би важко не було».

І двобій із Шахтарем вдався галичанам краще. Програли мінімально (1:2), при цьому Карвацький, вийшовши на заміну, навіть відзначився забитим м’ячем! Причому — красенем: ударом зі стандарту з лінії штрафного майданчика Андрій перекинув стінку і влучив прямісінько у ближню дев’ятку.

Львов U-21, Шахтер U-21, 4 тур, 2019

Львів не поступався, але програв. Фото shakhtar.com.

«Дуже гірко втрачати очки у подібних матчах. Коли суперник витискає максимум з двох моментів, а наша команда не доводить до логічного завершення безліч свої атак. Але Шахтар і є Шахтарем, що може покарати за необачність і досягнути у підсумку свого. Наші ж хлопці поки не можуть похвалитися такою майстерністю та виключною ефективністю на футбольному полі», — підсумував після гри Андрій Ханас.

Дісталося Від подвійного удару — гол плюс вилучення — Дніпро-1 не отямився

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.