Тренер Динамо хвалить нігерійського легіонера: розумний, з потенціалом, вчить українську

Игорь Костюк, Динамо U-19, 2019

Сьогодні, у матчі 2-го туру чемпіонату U-19 динамівці зіграють вдома із Десною. Має трапитися диво, щоб завадити чемпіону взяти три очка

Стартували ж кияни у новій першості із гучної перемоги: у Запоріжжі була обіграна Зоря 4:1. Старший тренер Динамо Ігор Костюк так оцінив гру підопічних у бесіді з клубною прес-службою.

— Наскільки важливо розпочати сезон саме з такої впевненої перемоги?

— Загалом, рахунок не відіграє особливу роль. Головне, що ми здобули перемогу, і у нас зіграли багато новачків. Приємно, що вони витримали такий ритм за спеки, виконавши відсотків на 60 ту установку, про яку ми домовлялися.

— А 40% невиконаного — що ви маєте на увазі?

— Були відрізки за рахунку 2:0, коли сталася певна розслабленість, гравці почали втрачати позиції, не дотримуватися структури, про яку домовлялися, і почалися проблеми. Так само у другому таймі, особливо на його початку, коли у футболістів не було концентрації, що призвело до гола у наші ворота. Добре, що після цього ми взяли гру під свій контроль та довели до логічного завершення.

Заря U-19, Динамо U-19, 1 тур, август 2019

У штрафній Зорі було спекотніше, аніж просто на вулиці. Фото zarya-lugansk.com

— Наскільки ви оцінюєте потенціал новачків — зокрема, групи гравців, які перейшли з команди U-17?

— Це перший крок. Вони мають працювати. Хтось буде грати в топ-команді, хтось не буде. Але це життя. Зараз наше завдання — дати по можливості проявити кожному з них свої найкращі якості та визначити, хто буде й надалі працювати в нашій команді.

— Також дебютував нігерієць Джозеф Окоро…

— На жаль, через травму він пропустив два тижні передсезонної підготовки, тому ми не використовували його. Це розумний гравець, у якого є потенціал, але подивимося, як він розкриватиме його. Загалом, у нього є всі дані, аби грати у футбол високого рівня. Тепер залежить усе від його характеру та бажання працювати. Він адаптується в нашій команді, посміхається, вивчив деякі слова нашою мовою. Думаю, це хороше підсилення для нас. Але, повторюся, тепер усе залежатиме від того, як він сприйматиме інформацію та прогресуватиме.

Мнение Тренер Шахтера считает, что Кащук подошел бы Барселоне

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.