Тренер Львова U-19 майже склав пазл: знає, як і з ким завтра розпочне чемпіонат

Львов U-19, лето 2019

Хоч юнацька команда ПФК Львів і завершила минулий сезон на достойному 10-му місці у чемпіонаті U-19, та кількість пропущених м’ячів дуже попсувала статистику

Тож робота під час літньої підготовки до нової першості чекала серйозна. Перший навчально-тренувальний збір був заразом і селекційним. Як повідомляє Інформаційна служба ПФК Львів, команда U-19 зібралася 8 липня, а на перегляд до розташування клубу прибули близько 40 гравців.

Збір розпочався з медогляду та тестів, після чого робота перейшла у режим одноразових тренувань з щоденними двосторонніми іграми між чотирма командами. Тривав збір до 21 липня, після чого тренерський штаб «містян» визначився з фінальним списком футболістів, які мали готуватися до офіційних ігор прийдешнього сезону.

Открытие 17-летний Брама — первый футболист поколения 2002 года рождения в Премьер-лиге

«Спостерігали за гравцями, що прибули на перегляд, аналізували, хто і на що здатен. Хотілося б влити свіжу кров до колективу, — пояснював тренер Львова U-19 Олег Яремчук. — Але, тим не менш, у пріоритеті були хлопці з нашої академії, які мають розвиватися та проявляти себе, грати у національних збірних та прогресувати на футбольному шляху. Будемо робити ставку на виконавців 2002 року народження, формувати кістяк команди U-19 на найближчі два роки».

Максим Брама, Львов U-19, 2018

Хоч за віком Брама (праворуч) ще може виступати за Львів U-19, він уже на повну грає за дубль. Фото pfclviv.com

Другий збір команди U-19 розпочався 23 липня і проходив протягом десяти днів у Брюховичах.

24 липня відбувся контрольний матч із СКК Демня. Синьо-золоті леви поступилися віце-чемпіонам Львівської області з рахунком 0:2, пропустивши по одному м’ячу в кожному з таймів. До перерви —після стандартного положення, а після відпочинку до взяття воріт містян призвела позиційна помила центральних захисників.

«Команда не виконала установку на гру, — прокоментував поразку у спарингу наставник Львова U-19 Олег Колобич. — Але ми переглядали чималу кількість гравців, тому колектив лише тільки формувався. Плюс Демня — досвідчена команда, якій було непросто протистояти. У нас залишилися лише 7 гравців 2001 року народження, усі інші вже перейшли у дубль. Думаю, у новому сезоні у процентному відношенні у нас буде команда, на 60% сформована з футболістів вже 2002 року народження».

Демня (Львівська обл.) — Львів U-19 — 2:0

Львів U-19: Малоїд — Григоращук, Комарець, Вовкун, Ткач, Хитрень, Шута та 4 гравці на перегляді.

На заміни виходили: Боберський, Дяків, Матусевич, Пінчук, Мавдрик, 2 гравці на перегляді.

Олег Колобич, Львів U-19, 2018

Олег Колобич і тренерська лава Львова. Фото pfclviv.com

Через тиждень, 30 липня, Львів U-19 зіграв товариський матч із командою з Прем’єр-ліги Львівщини — львівською Погонню.

Команди відіграли на Соколі три тайми по 30 хвилин. Перший завершився мінімальною перевагою містян: Ткач передачею з правого флангу асистував гравцю, що знаходиться на оглядинах. У другій 30-хвилинці Львів розвинув успіх після того, як ще один гравець на перегляді втік на побачення із воротарем і впевнено з ним розібрався.

Однак втримати переможний рахунок не судилося: помилка у захисті та невдала обрізка у центрі поля призвели до нічиєї.

Львів U-19 — Погонь (Львів) — 2:2

Львів U-19: Малоїд — Григоращук, Крушинський, Комарець, Гулевський, Ткач, Оберман, Бекерський, Мартинюк, 2 гравці на перегляді.

На заміни виходили: Кіт, Шута, Матусевич, Пінчук, Мавдрик, Хитрень, Дяків, Боберський, Малець, 4 гравці на перегляді.

«Мали перевагу у грі, володіли ініціативою, і тому прикро, що не довели поєдинок до логічного завершення. Але, у цілому, змістом футболу, показаного хлопцями, я задоволений. Вже складається пазл, як і з ким ми розпочинатимемо новий чемпіонат», — підсумував контрольну гру головний тренер Львова U-19 Олег Колобич.

Новье! Тренера Динамо радует нестандартный формат чемпионата

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.