Молодіжка Шахтаря завдяки пенальті Мудрика здолала Діназ із коментатором Вацко в атаці

Шахтер U-21, Диназ, 2019

Недавні амтори з Вишгорода, що розпочнуть новий сезон у Другій лізі українського футболу (група Б), завершували підготовку до дебюту серед профі цікавим спарингом: зустрілися із Шахтарем U-21 на його території — на базі у Щасливому

Дублери бронзового призера попереднього чемпіонату U-21 під керівництвом нового тренера Фернандо Валенте (днями відсвяткував 60-річчя) провели останній спаринг перед початком нової молодіжної першості (стартує вже післязавтра, 27 липня).

Лихо Молодежь Шахтера под началом Валенте выиграла три спарринга, пропустив два мяча

Аби не їхати до Демидова, де Діназ проводить домашні матчі, гірники запросили суперників до себе у Щасливе, при цьому перенісши початок матчу на 11:00. Приїжджі відповіли на гостинність кількома стартовими атаками, одна з яких на 13-й хвилині закінчилася голом Ічанського. Прес-служба Діназа стверджує, що до перерви вишгородці мали ще кілька забійних моментів.

Михаил Мудрык, Шахтер U-21, 2019

Мудрик (праворуч) поставив крапку. Фото dinaz.com.ua

На 54-й хвилині тренерський штаб гостей замінив одразу п’ятьох гравців, згодом ще кількох. Це суттєво змінило малюнок гри, ініціатива перейшла до Шахтаря U-21, котрий спочатку зрівняв рахунок, а перед фінальним свистком Дмитро Кутаков дав пенальті на користь гірників. Мудрик, що повернувся з оренди в Арсеналі (чергові каноніри загули з УПЛ у безвість), чітко пробив з 11-метрової позначки.

Прикметою матчу стала поява на полі у складі Діназу відомого спортивного коментатора Віктора Вацко. Наразі він веде перемовини про підписання контракту з клубом, відіграв біля десяти хвилин на позиції центрфорварда і зробив кілька ТТД.

Виктор Вацко, Диназ, Шахтер U-21

Вацко в атаці нічого не встиг. Фото dinaz.com.ua

Шахтар U-21 — Діназ (Вишгород) — 2:1

Голи: Олександр Драмбаєв (58), Михайло Мудрик (87, пенальті) — Сергій Ічанський (13).

На жаль, склад Шахтаря відшукати не вдалося. З фото видно, що окрім Драмбаєва (18 років) й Мудрика (18), на полі були їхні ровесники півзахисник Дмитро Криськів (він капітанив) та форвард Артем Бондаренко.

Досвідчений снайпер Андрій Кулаков (20 років) споглядав за матчем з трибуни.

Андрей Кулаков, Шахтер U-21

Андрій Кулаков (праворуч). Фото dinaz.com.ua

Отямилися Дублери Динамо здивували: не пропустили, у Янакова хет-трик

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.