Молодіжна команда Колоса у спарингах програє і старшим суперникам, і молодшим

Колос U-21, Діназ, 2019

Розповіддю про життя-буття новоствореного дублю Колосу проект Золотий Талант завершує серію матеріалів, присвячених підготовці молодіжних команд клубів УПЛ до нового чемпіонату U-21

Як і Дніпру-1 ковалівському Колосу не довелося ламати голову над вирішенням обов’язкової та головоломної проблеми: як відомо, стартувати у Прем’єр-лізі можна тільки, маючи дві молодіжні команди U-21 і U-19. Клуб, приписаний до села у Київській області, ще у минулому сезоні почав загартовувати юнаків у чемпіонаті U-19 серед команд першої ліги. Дебютний старт виявився неабияк успішним: команда потужно пройшла регулярку і плей-офф, а у Фіналі чотирьох виборола бронзові нагороди.

Її гравця Рустама Ахмедзаде було визнано кращим нападником, воно й не дивно — сезон 18-річному парубку справді вдався.

Ахмедзаде (зліва)

І хоча за віком він ще може зіграти й за U-19, старший тренер дубля Андрій Костенко (залишився з минулого сезону) награє форварда у спарингах саме у команді U-21.

На жаль, інформації про товариські матчі молодіжної команди Колоса теж не розсип, та дещо є. 7 липня на стадіоні ФК Салтік у селі Мала Солтанівка відбувся товариський матч: Колос U-21 зіграв проти одноклубників із команди U-19. Тренера обох команд мали можливість у цьому контрольному поєдинку переглянути ряд потенційних футболістів, повідомляє клубний сайт.

Гра проходила в три тайми по 40 хвилин кожен. Переможця обидва колективи так і не виявили.

Колос U-21 — Колос U-19 — 2:2

Колос U-21, Діназ, 2019

Спаринг Колоса з Діназом. Фото dinaz.com.ua

Через два дні, вже у селі Демидів, команда Колосу U-21 зустрілася з новачком Другої ліги — вишгородським Діназом. За домовленістю рефері розбив півторагодинний відрізок матчу на три частини по тридцять хвилин аби наставники могли кілька разів внести корективи в тактичні малюнки та перетасувати склади команд, уточнює офіційний сайт Діназу. Стартовий відрізок поєдинку краще вдався гостям, котрі більше нагнітали обстановку біля воріт господарів і на 10-й хвилині отримали реальний шанс відкрити рахунок. Але ковалівець Сорокін не зумів реалізувати пенальті: чудову реакцію продемонстрував воротар, котрий парирував удар. На 26-й хвилині новачок Діназу нападник Ілля Терещенко (21-річний вихованець київського Динамо повернувся зі Словаччини, де виступав попередні три роки, граючи за Земплін з Михайловців, Слован з Братіслави, ФК Подбрезова, а також Слован з містечка Салья) реалізував вихід один на один і відкрив рахунок.

Зліші будуть Дублери Львова завершили підготовку двома поразками і з Олегом Косом: вигнанцем із Карпат

На початку другого тайму нападник Колосу Валяєв першим опинився на добиванні й встановив рівновагу. Та потужний натиск діназівців призвів аж до трьох голів. Спочатку Авдалян по дузі спрямував м’яч лівою у дальній кут, згодом Артем Марченко заробив пенальті, а Ілля Терещенко його реалізував, а за три хвилини новачок Діназу чудово зіграв на випередження й оформив хет-трик. В заключному відрізку поєдинку ковалівцям вдалося скористатися помилкою діназівської оборони й забити вдруге.

Олексій Бриженко, Діназ, 2019

Олексій Бриженко. Фото dinaz.com.ua

Варто відзначити, що окрім форварда Терещенка у Діназі непогано зарекомендував себе ще один новачок, що також входить до сфери інтересів проекту Золотий Талант — 21-річний півзахисник Олексій Бриженко, який пройшов школу ДЮСШ-15, виступав за луганську Зорю, київський Арсенал та Чайку з Петропавлівської Борщагівки.

Діназ (Вишгород) — Колос U-21 — 4:2

Голи: Терещенко (26, 50, пенальті, 53), Авдалян (45) — Валяєв (35), Осипенко (67).

13 липня команди Колоса знову зустрілися між собою, тільки цього разу молодіжку тестувала основа. Гра на полі тренувальної бази у Ковалівці пройшла у форматі двох таймів по 30 хвилин. Якщо Андрій Костенко задіяв у матчі 20 польових гравців, то Руслан Костишин обмежився лише десятьма виконавцями. На жаль, рахунок двобою не відомий.

Динамо U-19, Колос U-21, лето 2019

Протистояння динамівців і ковалівців. Фото koloskovalivka.com

Зате з подробицями можемо розповісти про наступний спаринг, в якому дублери Колоса протистояли юніорам Динамо. Та ще й на їхній базі у Конча-Заспі. Поєдинок вийшов напруженим, із вилученням та пенальті: правила порушив Маленков, отримав другу жовту, а ковалівці з 11-метрового скоротили розрив.

У стартовому складі Колоса відзначимо 19-річного захисника Іллю Малишкіна, який днями перейшов до Колоса саме із Динамо (6 матчів у минулому чемпіонаті U-21, два — у першості U-19).

Динамо U-19 — Колос U-21 — 2:1

Голи: Рязанцев (5), Ванат (33) — Кошляк (63, пенальті).

Вилучений: Маленков (63, друга жовта).

Динамо U-19: Малиш (Моргун, 45) — Забарний, Біловар, Маленков (гравець на перегляді) (Білик, 65), Кузик, Михайленко, Волошин, Бодня (Яцик, 75), Єфіменко (Здирко, 75), Рязанцев, Ванат.

Колос U-21: Клімов — Малишкін, Коваленко, Шакун, Чушенко, Кошляк, Гида, Сорокін, Шаміч, Кірик, Ахмедзаде.

У другому таймі виходили: Котовий, Осипенко, Рожко, Нечистенко, Шиндир, гравець на перегляді, Козленко, Олійник, Шевченко, Сіренко, Альянов, Цекало.

Завеса таинственности Молодежь Днепра-1 продолжает подготовку к чемпионату U-21 под грифом секретно и с Михайленко

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.