У молодіжної команди Львова новий тренер, і він ще не програвав

Львов, U-21

Ніби змовившись, із земляками із Карпат інший львівський клуб також змінив тренера молодіжної команди. Ось тільки зробив це цивілізовано, заздалегідь

В обох львівських клубах УПЛ, що мають свої команди у чемпіонаті U-21, сталися тренерські ротації. У Карпатах Романа Толочка після першого ж спарингу замінили Любомиром Вовчуком, у Львові на зміну Романові Гданському прийшов Андрій Ханас.

З’явився ще наприкінці червня, точніше, 20-го числа, коли його офіційно представив колективу генеральний директор ПФК Львів Андрій Паньків. Як повідомляє Інформаційна служба клубу, гендир висловив сподівання, що призначення 34-річного спеціаліста стане новим витком у житті команди U-21, від якої очікують успіхів у прийдешніх баталіях чемпіонату України. Нагадаємо, що минулий молодіжний турнір містяни завершили на передостанньому місці.

Наступного ж дня Ханас провів перше тренування з дублюючим складом, ще через день — двосторонню гру на стадіоні СКА.

Андрій Ханас випускає нових підопічних на поле. Фото pfclviv.com

Розпочинали роботу під керівництвом нового керманича 14 польових гравців та два воротаря. Та в обоймі постійно відбувалися зміни. Максим Хімчак, Дмитро Пентелейчук, Орест Костик та Максим Брама готуються до сезону із головною командою, Олег Горін відіграв у кількох спарингах за дубль та вирушив на 4 роки до Словаччини.

У першому контрольному поєдинку (єдиному на першому тренувальному зборі) львів’яни зустрілися із аматорським клубом Енергетик-Рочин, і вже на першій хвилині його захисникам після подачі від кутового прапорця довелося виносити м’яча з порожніх воріт. Та вже на 16-й хвилині Горін на паузі технічно прибрав свого візаві і ударом з 15-ти метрів поцілив у дальній нижній кут. А згодом відзначився Назарій Нич: воротар відбив м’яч після удару головою Вичіжаніна, але першим на добиванні був форвард Львова.

Не ахти Молодые футболисты Львова весной 2019 года лишь раз обыграли соперника на поле

«Добре, що виграли. Але хотілося кращого. По якості гри у першому таймі моментами команда виглядала дуже здорово. Хлопці практично все виконали з того, що планувалося на поєдинок. Ми хотіли грати першим номером, не давали суперникам нічого створити біля наших воріт, але, щоправда, підводила реалізація. Загалом, було чимало тактичних помилок, але у нас ще достатньо часу, щоб їх виправити до початку сезону», — відзначив після фінального свистка наставник Львова U-21 Андрій Ханас.

Енергетик-Рочин (Добротвір-Соснівка) — Львів U-21 — 0:2

Голи: Горін (16), Нич (33).

Львів U-21 (перший тайм): Костик — Білий, Олексів, Карвацький, Горін, Демків, Ременяк, Вичіжанін, Нич, гравець на перегляді. Другий тайм: Жупанський — Тягло, Медведєв, Олексів, Нич, Ременяк, Іваночко, чотири гравці на перегляді.

Львов, Волынь, U-21

Львів против Волині то завжди бій

Починаючи з 11-го липня у молодіжки Львова стартував уже збір для безпосередньої підготовки до нового чемпіонату. У першому контрольному матчі Синьо-золоті леви зійшлися на стадіоні Медик у Моршині із молодшими суперниками: юніорами Волині. Перший момент, до речі, створили саме молодші футболісти, й Оресту Костику довелося рятувати ситуацію. Його візаві теж був надійним і тайм так і завершився без голів.

А ось по перерві пішли голи. На 48-й хвилині Іваночко прискорився на лівому фланзі, виконав прострільну передачу, а Вичіжанін замкнув дальню стійку. Ще через п’ять хвилин нападник містян скинув м’яча головою у вільну зону на Вичіжаніна, який вийшов сам-на-сам із воротарем і впевнено його переграв. На 63-й хвилині Вичіжанін додав до свого гольового доробку ще й результативну передачу. Андрій віддав пас між двох захисників на хід Ничу, той на замаху прибрав опонента і ударом з лівої вразив дальню шістку.

Планов громадье Бомбардир Арсенала вернулся в Динамо «забивать, забивать и еще раз забивать»

«Хлопці повинні були грати першим номером, вчасно накривати суперників. Коли у них це виходило у другому таймі, виникали і гострі моменти. Але зараз нас цікавить не рахунок, а якість гри і розуміння командою того, чого від неї вимагає тренерський штаб. Отримали багато корисної інформації, переглянули потенційних новачків. Що стосується гри, то перед хлопцями стояли три задачі на матч. Дві з них вони виконали на 90%. Третя? То залишиться всередині колективу», — зазначив після фінального свистка наставник Львова U-21 Андрій Ханас.

Волинь U-19 (Луцьк) — Львів U-21 (Львів) — 0:3

Голи: Вичіжанін (48, 53), Нич (63).

Львів U-21: Костик — Тягло, Білий, Медведєв, Демків, Ременяк, Олексів, Вичіжанін, Іваночко, Нич, гравець на перегляді.

У другому таймі на заміни виходили: Жупанський, Карвацький, Савошко та 7 гравців на перегляді.

Львов, Карпаты, U-21

А в суботу, 13 липня, дублери Львова стали на герць із земляками і однолітками з Карпат. Принциповий двобій на стадіоні Прогрес у Львові пройшов у гострій боротьбі й завершився бойовою нічиєю, причому забивали супротивники аж у самому кінці матчу. Спочатку Тарас Кудь після контратаки зіграв на випередження, а в компенсовані хвилини карпатівці сфолили у власному штрафному проти Карвацького, а гравець на перегляді впевнено реалізував 11-метровий удар.

Карпати U-21 (Львів) — Львів U-21 (Львів) — 1:1

Голи: Тарас Кудь (86) — гравець на перегляді (90+3).

Карпати U-21: Ющишин (Задерейко, Артим) — Векляк, Авраменко, Харжевський (гравець на перегляді), Степанчук (Даніловський), Сільченко, Панчишин, Слюсар (Лень), Руніч (Сущак), Гірний (Кудь), Мельнійчук (Карабін).

Львів U-21: Костик — Тягло, Білий, Олексів, Савошко, Ременяк, Демків, Вичіжанін, Нич, два гравці на перегляді.

На заміни у другому таймі виходили: Жупанський, Денега, Медведєв, Карвацький та чотири гравці, що знаходяться на оглядинах в клубі.

По нулям Динамовская молодежка со снайперами Исаенко и Сухоручко пока не побеждала и не забивала

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.