Омолодивши склад Олександрія у другому таймі дотисла Королівський клуб

Після поразки від команди третьої німецької Бундесліги, підопічні Володимира Шарана в контрольному поєдинку взяли гору над бельгійським Андерлехтом — 2:1

Олександрія тримає насичений ігровий графік на тренувальних зборах у Голландії. Сьогодні проведе вже третій контрольний матч, а ось у другому вдалося здобути перемогу над славнозвісним брюссельським клубом.

Гра з Андерлехтом проходила на базі Королівського футбольного клубу, що неподалік від Брюсселя, повідомила прес-служба Олександрії. Олександрійці від свого табору в нідерландському Тегелені до місця гри діставалися автобусом. Подорож тривала близько двох годин. Після недовгого відпочинку в готелі команда направилася на базу Андерлехта.

В основному складі Олександрії молодих гравців не було.

На початку гри ініціативою заволоділи господарі, котрі більше контролювали м’яч. Можливо, на гравцях Олександрії позначилася поїздка, і їм не відразу вдалося увійти в гру. На 15-й хвилині суперник реалізовує пенальті у ворота Юрія Паньківа. Після пропущеного голу олександрійці заграли активніше й майже відразу створили біля воріт бельгійців два моменти. Зрівняти рахунок у спарингу могли Артем Сітало та Кирило Ковалець.

Небезпечні моменти виникали й біля воріт Олександрії, але наш Юрій Паньків зіграв надійно. Наприкінці першого тайму після стрімкої контратаки олександрійців м’яч у ворота Андерлехта забив Кирило Ковалець — 1:1.

Устименко пресингує воротаря бельгійців

На другий тайм Володимир Шаран місце в воротах довірив 21-річному Олегу Білику, у захисті зіграли 21-річні Кирило Прокопчук із Тимуром Стецьковим, а в атаці 20-річний форвард Денис Устименко. Після перерви спочатку була рівна боротьба, потім бельгійці створили небезпечний момент, але м’яч потрапив у стійку наших воріт. За кілька хвилин суперник пробиває пенальті й ворота Олександрії рятує Білик. Олександрійці відповідають небезпечним моментом, де міг відзначитися Дмитро Шастал, а в середині тайму переможний м’яч забив Денис Мірошніченко — 1:2.

У Олександрійців на 76-й хвилині замість Дмитра Шастала вийшов 21-річний хавбек Богдан Литвяк.

Контрольний матч

Олександрія Андерлехт (Бельгія) 2:1

Голи: Амузу (15, пенальті) — Ковалець (45), Мірошниченко (72).

Олександрія 1-й тайм: Паньків потенційний новачок, Бухал, Бабогло, Лучкевич, Гречишкін, Банада, Ковалець, Сітало, Задерака, Протасов.

2-й тайм: Білик Стецьков, Прокопчук, Мірошніченко, Пашаєв, Довгий, Запорожан, Шастал (Литвяк, 76),  Устименко, Третьяков, Безбородько.

Після ночівлі в місцевому готелі олександрійці знову вирушили — на цей раз в гості до АЗ Алкмар, на чиїй базі сьогодні, 29 червня й відбудеться черговий спаринг. Початок гри о 15 годині за українським часом.

Молоді дорогу! Ворскла вирушила на збір до Туреччини без чотирьох ветеранів, зате з молодими

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков мая/июня в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо, национальная сборная Украины) (21%, 263 голосов)
  • Денис Попов (Динамо, сборная Украины U-20) (21%, 260 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес Испания, сборная Украины U-20) (21%, 253 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо, сборная Украины U-20) (19%, 229 голосов)
  • Ефим Конопля (Шахтер, сборная Украины U-20) (10%, 117 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер, сборная Украины U-20) (4%, 49 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо) (2%, 27 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь, сборная Украины U-21) (1%, 17 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин Словакия, сборная Украины U-20) (1%, 14 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (0%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 555

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.