Ворскла вирушила на збір до Туреччини без чотирьох ветеранів, зате з молодими

Головний тренер Ворскли Віталій Косовський на перший тренувальний збір до Туреччини взяв із собою дев’ятьох молодих виконавців, відмовившись від декількох ветеранів

Ніч у дорозі, подорож літаком між двома столицями (Києвом та Анкарою) — і ось ворскляни вже на повні груди вдихнули чистого повітря на висоті близько 1400 метрів над рівнем моря, повідомила прес-служба Ворскли. Одна з тренувальних баз відомого турецького клубу Фенербахче віддалений готель не вершині гори у кількох десятках кілометрів гірським серпантином від основної транспортної артерії Туреччини автобану СтамбулАнкара. Тут є усе необхідне, поля високої якості, просторі номери та багато іншого, для того, щоб футболісти почували себе комфортно. А головне свіже повітря, гірське озеро, хвойний ліс, прохолодна погода наче сама природа створила усе для натхненних умов роботи спортсменів.

Але от чи встигнуть футболісти Ворскли порозглядати краєвиди велике питання, адже у них дуже багато роботи. Згідно тренувального плану, тиждень Ворскла пробуде тут, а потім візьме ще одну висоту, трохи меншу на 800 метрів. Там, у готелі Gazelle, полтавці пробудут ще тиждень. За усі 15 днів заплановано 5 спарингів. Про команди-суперниці ми повідомимо пізніше, ФК Ворскла планує вести відеотрансляцію усіх матчів на своєму каналі в YouTube.

Головний тренер Ворскли Віталій Косовський на збір узяв із собою наступних виконавців.

Воротарі: Олександр Ткаченко, Дмитро Різник, Данило Каневцев.

Захисники: Євген Мартиненко, Ігор Пердута, Вадим Сапай, Ібрагім Кане, Наджиб Якубу, Тарас Саків, Денис Тарадуда, Максим Мельничук, Артур.

Півзахисники: Володимир Чеснаков, Іван Биков, Тодор Петровіч, Едін Шехіч, Артем Челядін, Олександр Скляр, Павло Ребенок, Дмитро Кравченко, Юрій Козиренко, Артем Білий, Артем Габелок.

Нападники: Денис Васін, Юрій Коломоєць.

Як бачимо, до складу делегації увійшли дев’ять гравців, що входять до сфери інтересів проекту Золотий Талант: 20-річний воротар Дмитро Різник, чотири захисники 18-річний Денис Тарадуда, 19-річні Максим Мельничук, малієць Ібрагім Кане та ганець Наджиб Якубу та чотири півзахисники 18-річний Іван Биков, 19-річні Артем Челядін, Юрій Козиренко та Артем Білий.

У тренувальному зборі поблизу міста Болу не братимуть участь В’ячеслав Шарпар і Андро Гіоргадзе (мають чинні контракти, проте займаються пошуками нової команди), а також Мар’ян Мисик та Володимир Одарюк. Останній у попередньому сезоні на правах оренди відіграв за Гірник-Спорт із Горішніх Плавнів.

Молодежный десант Мариуполь взял на сбор в Турцию 11 молодых футболистов

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков мая/июня в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо, национальная сборная Украины) (21%, 263 голосов)
  • Денис Попов (Динамо, сборная Украины U-20) (21%, 260 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес Испания, сборная Украины U-20) (21%, 253 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо, сборная Украины U-20) (19%, 229 голосов)
  • Ефим Конопля (Шахтер, сборная Украины U-20) (10%, 117 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер, сборная Украины U-20) (4%, 49 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо) (2%, 27 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь, сборная Украины U-21) (1%, 17 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин Словакия, сборная Украины U-20) (1%, 14 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (0%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 555

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.