Чемпіонат U-19: У другому півфіналі теж били пенальті. Авангард не помилявся (відео)

В Умані завершився другий півфінальний поєдинок чемпіонату U-19 серед команд першої ліги. Краматорський Авангард точніше пробив післяматчеві пенальті й вийшов до фіналу, де зіграє з Дніпром-1

Неймовірно, але й другий півфінальний матч першолігового чемпіонату U-19, боротьба за медалі в якому розпочалася сьогодні в Умані, теж завершився пробиттям пенальті.

Тільки на відміну від попереднього двобою Оболоні Бровар із Дніпром-1, Колос із Авангардом в основний час голів не забивали. Нічия 0:0, і команди стали грати в лотерею.

Найактивнішим, до речі, в цій серії був голкіпер краматорців Микита Якубенко, який під час ударів суперника ані секунди не встояв на місці: підплигував, розмахував руками, словом, у будь-який спосіб намагався збити концентрацію тих, хто б’є.

І за нічийного рахунку по точним штрафним ударам (2:2) 13-й номер Колоса Ілля Коваленко таки схибив, влучивши у штангу. Далі ніхто не мазав, і капітан Авангарду Герман Хоружий забив п’ятий, переможний.

Авангард U-19 — Колос U-19 — 0:0 (пенальті — 5:4)

Пенальті забили: Башинський, Гукасян, Владимиров, Солдатенко, Хоружий Сорокін, Кошляк, Шакун, Гида.

Не забив Ілля Коваленко.

Авангард: Якубенко Каторкін, Романов, Солдатенко, Таранда, Владимиров, Каторгін (Маєр, 84), Вацюк, Чебаненко (Шевцов, 52, Гукасян, 74), Башинський, Хоружий.

Тренер: Олексій Городов.

Колос: Котовий Альянов, Коваленко, Шакун, Чушенко, Рожко, Дорошенко (Кошляк, 73), Сорокін, Радченко (Шевченко, 60), Кірик (Олійник, 77), Ахмедзаде (Гида, 87).

Тренер: Андрій Костенко.

Перший пішов Завдяки пенальті Дніпро-1 зняв Оболонь Бровар з чемпіонства

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.