Чемпіонат світу U-20: за честь Європи збірна України битиметься лише з італійцями

Завтра, о 16:30 на арені Lodz Stadium збірна України проведе чвертьфінальний матч чемпіонату світу U-20. Ще ніколи наша команда не добиралася до цієї стадії мундіалів, та підготовка йде у звичному режимі

Вже завтра збірна Олександра Петракова може продовжити переписувати історію: по обіді, опів на п’яту, вона зіграє на недосяжному досі рівні — в 1/4 фіналу світової першості. Суперник грізний, Колумбія, про нього завтра.

А зараз про те, що поробляла наша команда після блискучої історичної перемоги в 1/8 фіналу над Панамою. Наступного дня, 4 червня, під час сніданку вся збірна вітала тренера воротарів В’ячеслава Кернозенка із 43-м днем народження.

А потім українцям вкотре довелося змінювати місце проживання: цього разу із Катовіце вони вирушили автобусом до промислового польського міста Лодзь. Як повідомляє прес-служба УАФ, подорож тривала три години, вже у Лодзі команда заїхала до готелю Ambasador Premium, що у центрі міста. Там, до речі, вже проживали наші майбутні суперники — колумбійці, а ще команда Сенегалу.

Після невеличкого відпочинку наші земляки вирушили на вечірнє заняття, до тренувального поля команда дісталася за 15 хвилин. Футболісти були поділені на дві групи. Ті, що грали з панамцями зі стартових хвилин, зробили пробіжку та вправи на розігрів м’язів, інша група виконувала різноманітні ігрові вправи. Саме ж тренування викликало інтерес у колумбійських ЗМІ, які завітали на його відкриту частину.

Після завершення заняття на гравців очікували водні процедури — басейн, сауна, джакузі, що дуже важливо у процесі відновлення фізичних та психологічних кондицій.

Вчора також все йшло за графіком, окрім ранкових гостей: уранці до табору збірної навідалися журналісти FIFA film, аби взяти інтерв’ю у захисника й одного з кращих снайперів Дениса Попова (у нього, як і у Данила Сікана три забитих на мундіалі голи).

Денис Попов дає інтерв’ю

Далі було два теоретичних заняття, під час яких тренерський штаб розбирав гру майбутнього суперника — Колумбії. А увечері пройшло й півторагодинне заняття на тренувальному полі Minerska. Спекотна погода, що встановилася в Лодзі, не завадила проведенню тренувальної сесії з гарним настроєм. По завершенні гравці пройшли відновлювальні процедури.

Сьогоднішній день також був насичений, хоча Олександру Петракову й довелося відволіктися на не дуже шановане ним спілкування з журналістами. На прес-конференції у конференц-залі Lodz stadium йому допомагав відбиватися від репортерів капітан команди Валерій Бондар.

А через кілька годин на стадіоні LKS Lodz пройшло й передігрове тренування, 15 хвилин якого були відкритими для ЗМІ.

Тож, завтра — чвертьфінал. До речі, цього ж дня, тільки о 19:30 відбудеться ще один поєдинок: Італія зустрічатиметься із Малі. США з Еквадором та Корея із Сенегалом зіграють 8 червня.

Як бачимо, з потужного європейського десанту (шість команд) до 1/4 фіналу дісталося лише два учасника: ми з італійцями. Одних фаворитів — португальців — навіть не випустили з групи, французів вибили в першому ж раунді плей-офф американці. Тож за честь Старого Світу стоятимемо удвох із апеннінцями.

Вустами тренера «Хто виграє чемпіонат світу? Можливо, й ми»

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.