«Хоч Динамо вже й с тало чемпіоном, дуже кортіло обіграти Олександрію»

Старший тренер Динамо U-21 Юрій Мороз підсумував заключний матч сезону, в якому кияни нарешті перемогли Олександрію. Після трьох поразок поспіль

Тричі у молодіжному чемпіонаті-2018/19 олександрійці били Динамо. Й на своєму полі, і в гостях. Та все ж не змогли наздогнати у погоні за першим місцем, тож фінішували другими. І вже поділивши підсумкові призові позиції (третім став Шахтар), приймали вдома саме команду Юрія Мороза.

Як гостям вдалося обіграти підопічних Андрія Купцова (1:0) й взяти невеличкий реванш за минулі образи, динамівський керманич розповів прес-службі свого клубу:

— Хлопці — молодці. Для нас це була принципова гра, оскільки Олександрія — єдина команда, яка перемагала нас у цьому сезоні. Тому налаштовували хлопців на те, щоб узяти реванш, незважаючи на те, що вже стали чемпіонами. Вони підійшли до гри з необхідним настроєм, за що їм честь та хвала.

Хоча в нас були кадрові проблеми, тож задіяли футболістів, які давно не грали. Якщо брати за якістю гри, то в першому таймі вона була хорошою, а от після перерви підсіли й більше намагалися зберегти свої ворота недоторканими.

— Переможний гол записав на свій рахунок Петрусенко, поклавши м’яча точно в кут воріт…

— Це вже не вперше Олександр забиває подібним чином. Опинився в потрібний час у потрібному місці. Варто відзначити й Завгороднього, який узяв на себе кількох суперників та викотив Петрусенку під удар. Загалом, усі хлопці відіграли добре, тому вітаю всіх із завершенням сезону!

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.