17-річний захисник Динамо: «Ще в школі Беженар із Яшкіним говорили, аби бив штрафні»

У золотому матчі зі Львовом юний оборонець Динамо U-19 Даніл Скорко забив двічі, а його команда перемогла 4:0 й виборола чемпіонство в юніорській першості України

Автор дубля у ворота Львова у заключному матчі чемпіонату U-19 Даніл Скорко прокоментував сезон, що завершився, і чемпіонство своєї команди клубній прес-службі:

— Емоції просто незабутні! Перед матчем тренер сказав мені вийти на другий тайм і освіжити гру, не знаю, вийшло чи ні, але два голи забив. Звичайно, мені хотілося відзначитися, але особливого передчуття, що це вийде, не було.

Штрафний удар? Ще в академії тренери Сергій Беженар і Артем Яшкін говорили мені, щоб я підходив бити штрафні. Тут тренери, напевно, також помітили, що можу добре вдарити, і теж стали залучати мене до виконання стандартних положень.

На початку сезону, коли тільки іноді виходив на заміну в матчах за U-19, навіть не думав, що буду грати стабільно за цю команду і за молодіжний склад, і що стану чемпіоном у складі обох команд. Це було мрією, яка втілилася в реальність. Щодня наполегливо працював на тренуваннях, щоб досягти такого успіху. Я цьому дуже радий і буду продовжувати працювати, щоб з часом потрапити до першої команди.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.