Шахтар, Динамо і обидві команди Карпат однією ногою у фіналі, інші тримають інтригу

Сьогодні завершився перший раунд плей-офф чемпіонату ДЮФЛУ у найстаршій віковій категорії — U-17 (футболісти 2002 року народження). Раунд залишився за гостями

Відразу п’ять матчів із восьми першого раунду плей-офф чемпіонату ДЮФЛУ у найстаршій віковій категорії — U-17 (футболісти 2002 року народження) принесли успіх гостьовим командам. Та й у тих трьох поєдинках, що завершилися перемогами господарів, приїжджі колективи зуміли «зробити різницю», програвши з обнадійливими рахунками 2:3.

Так поступалися Металіст 1925, Арсенал і Маріуполь, тож їхнім опонентам на виїздах доведеться добряче пропотіти, аби зберегти мінімальну перевагу. Відзначаємо перемогу єдиної команди, яка представляє столичну ДЮСШ-15 у стикових матчах: її принесли дубль Данили Кобзи і гол Максима Кучерявого.

Футболісти ДЮСШ-15 святкують взяття воріт

Куди впевненіше зіграли на чужих полях інші колективи. Як кажуть у таких випадках, Динамо й Шахтарю можна у матчах-відповідях і не бігати. Гірники набили Азовсталі 7, кияни ж вдало атакували ворота миколаївських торпедівців аж дев’ять разів. Щоправда, гранди й пропускали.

— М все правильно робили: хороша реалізація, створюємо багато моментів, дуже добре зіграли, — старший тренер випускного класу Динамо Сергій Беженар залишився задоволеним, про що й розповів клубній прес-службі. — Перед фінальними матчами ми шукаємо свою гру, що й вилилося у забиті голи і результат.

Уже четвертий матч поспіль ми граємо з атакуючою розстановкою — трьома центральними захисниками і великою кількістю гравців у групі атаки. Тому створюємо багато моментів. До того ж, реалізація на хорошому рівні. У нас в арсеналі є кілька тактичних схем, у тому числі і з чотирма захисниками. Добре, що команда вміє без проблем перебудовуватися по ходу матчів.

Що стосується настрою на матч-відповідь, ми завжди говоримо хлопцям, що будь-яка гра починається за рахунку 0:0. Для хлопців зараз, у процесі навчання, головне — правильно все робити на футбольному полі.

Дуже складно було грати при такій високій температурі, при тому ще й на штучному полі, де підвищение випаровування. Але хлопці витримали і втілили на полі все, про що ми їх просили. А просили ми дотримуватися аритмії, грати через контроль м’яча і створювати сплески в атаці.

Третій розгром на чужому полі (зі штучним покриттям Чернігів-Арени) вчинили Карпати. Хлопці Любомира Вовчука не пожаліли чернігівську Юність. Бо тій, певне, не варто було дратувати гостей голом вже на 10-й хвилині. Ще до перерви львів’яни забили два (Олег Лень та Ярослав Карабін), а в другій половині зустрічі ще тричі вразили чужі ворота. Спочатку той же Карабін реалізував 11-метровий, який сам і заробив. А потім влучними ударами відзначилися Тарас Кудь та Роман Софінський, який перед цим вийшов на заміну.

У сьогоднішньому матчі Скала забила двічі, але ж і пропустила чимало. Тож нас чекає цікавий повторний двобій.

Плей-офф

Перші матчі

1 червня

Юність (Чернігів) — Карпати (Львів) — 1:5

ОК ім.І.Піддубного (Київ) — УФК-Карпати (Львів) — 0:3

BRW-ВІК (Володимир-Волинський) — Арсенал (Київ) — 3:2

ДЮСШ-15 (Київ) — Металіст 1925 (Харків) — 3:2

Голи: Данило Кобзар (22, 34), Максим Кучерявий (28, пенальті) — Олексій Земецький (7), Юрій Потімков (56).

Металіст 1925: Коваленко — Потімков, Яшин, Шабалтас, Медяник, Почернін, Залеський, Глушко (Гайдаш 70), Земецький (Бордовський 90), Резепов (Моджахеді 87), Журавель (Баранов 64).

Дніпро — Маріуполь — 3:2

Азовсталь (Маріуполь) — Шахтар (Донецьк) — 1:7

Торпедо-ВУФК (Миколаїв) — Динамо (Київ) — 1:9

Голи: Даниїл Цвєтков (29) — Нікіта Ісадченко (2. 20), Владислав Велетень (4), Володимир Бражко (32, 77, 79), Леон Гладковський (52), Єгор Глушач (56), Євгеній Рязанцев (51).

2 червня

Скала (Моршин) — Зміна-Оболонь (Київ) — 2:4

Матчі-відповіді

5 червня

Карпати (Львів) — Юність (Чернігів)

8 червня

УФК-Карпати (Львів) — ОК ім.І.Піддубного (Київ)

Зміна-Оболонь (Київ) — Скала (Моршин)

Металіст 1925 (Харків) — ДЮСШ-15 (Київ)

Маріуполь — Дніпро

Шахтар (Донецьк) — Азовсталь (Маріуполь)

Динамо (Київ) — Торпедо-ВУФК (Миколаїв)

9 червня

Арсенал (Київ) — BRW-ВІК (Володимир-Волинський)

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.