Плей-офф ДЮФЛУ: із двома командами Вінниці, зате взагалі без футболістів Маріуполя і Карпат

Дебютанти чемпіонатів ДЮФЛУ — команди U-14 (футболісти 2005 року народження) — настільки жваво взялися до боротьби за путівки у плей-оф, що не пустили туди навіть деяких зіркових конкурентів із легендарних клубів та шкіл

Приміром, у Групі 1 не потрапили до чільної четвірки майже завсідники, той-таки ОК імені Піддубного залишився з носом, точніше п’ятим із 29 очками.

Виграв же перегони Арсенал (45 балів), ще одна київська команда — Зміна-Оболонь (43) — вийшла в плей-оф з третього місця. Друге й четверте окупували два вінницькі колективи — ВОДЮСШ (43) та Прем`єр-Нива (35).

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. На шляху до фіналу Шахтар зіграє в Маріуполі, а Динамо — у Миколаєві

У Групі 2 за бортом лишилися Чорноморець, Ворскла та УФК з Дніпра, який на п’ять очок відстав від четвертого Металурга (36 пунктів). До речі, ця команда єдиною представлятиме славну запорізьку школу у стикових матчах чемпіонатів ДЮФЛУ.

Виграла ж забіг команда Шахтаря, що промайнула регуляркою без жодної поразки, нахапавши півсотні очок. Друге Динамо відстало на 7 балів, у третього Дніпра — 39.

Дніпро проскочив у плей-оф, Чорноморець не зумів

І якщо динамівцям з гірниками протистоятимуть у плей-оф суперники відверто слабші за кадровим потенціалом та фінансуванням (Зірка посіла в Групі 3 четверте місце (35 очок), Інтер — третє (36), то ось Дніпру доведеться битися із непередбачуваними одеситами (37), а Металург зійдеться із Металістом 1925 (38). Зовсім як у старі, добрі часи: футбольне Запоріжжя проти Харкова.

Звертаємо увагу, що не буде представлено у плей-оф Маріуполь: жодна з команд до четвірки не прокралася.

На Заході — взагалі дива. Лідерство лише з однією поразкою у 18-ти матчах хлопців із УФК-Карпати подиву не викликає абсолютно. Академія Карпат набрала заслужені 43 очка і з першого місця рвонула у наступний етап.

А ось друга позиція ужгородської СДЮСШОР приємно вразила, причому від лідера закарпатці відстали лише на три очка. Далі у четвірці розмітилися Скала (39) і Львів (36), а Карпати…

Одним із тих, хто не пустив Карпати у плей-оф, стала саме СДЮСШОР. Ужгородці виграли у конкурента 2:1

… Так, саме так: представники славної ДЮФШ цього сезону за медалі не боротимуться. Вони опинилися лише п’ятими, із 27-ма очками.

Плей-оф

Перші матчі

1 червня

Прем`єр-Нива (Вінниця) — УФК-Карпати (Львів)

ВОДЮСШ (Вінниця) — СДЮСШОР (Ужгород)

Львів — Арсенал (Київ)

Металург (Запоріжжя) — Металіст 1925 (Харків)

Дніпро — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса)

Інтер (Дніпро) — Динамо (Київ)

2 червня

Скала (Моршин) — Зміна-Оболонь (Київ)

Зірка (Кропивницький) — Шахтар (Донецьк)

Матчі-відповіді відбудуться 8 червня, лише Арсенал із Львовом зіграють 9-го.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.