На стадіоні СКІФ Динамо знову стало чемпіоном країни

Дещо втомленими, але з новим зарядом бадьорості виходили лідери юніорської команди Львова на заключний матч чемпіонату U-19 із Динамо. Учора троє з них дебютували у Прем’єр-лізі!

Пентелейчук, Хімчак і Брама зіграли на уславленому стадіоні Україна проти Шахтаря, і поразка 0:3, певне, абсолютно не затьмарила емоцій від дебюту. До того ж певна мотивація у галичан була й сьогодні: якщо стрибнути вище 10-го місця вони вже не зуміли б ніяк, то ось опуститися й опинитися нижче запорізького Металурга могли запросто.

Та гостям перемога однозначно була потрібніша: у спину дихає Шахтар, попереду маячить золото. Тож не відкладаючи на потім, кияни вже за півгодини гри вели 2:0. На 14-й хвилині Волошин підхопив м’яча у центрі поля, наблизився до штрафної і точнісінько спрямував снаряд у кут воріт. Стрибок Малоїда не врятував.

Удар у Вікентія Волошина те, що треба

А рівно через такий же проміжок часу Динамо забило вдруге: після пасу на лінію штрафного майданчика капітан Микола Михайленко потужно пробив, а Надольський саме опинився на шляху м’яча й вийшло, що елегантно підправив того до сітки — 2:0.

По перерві підопічні Ігоря Костюка, аби не наражатися знов на тренерську критику, обертів не збавили і вже на 55-й Даніл Скорко забив третій. Дуже схожий на той гол, який приніс динамівцям нічию із Шахтарем у минулому турі. Згодом ще один.

Партнери вітають Даніла Скорка

Після фінального свистка гравці Динамо за традицією погойдали на руках тренерів, та святкування вже, певне, будуть удома...

Львів U-19 — Динамо U-19 — 0:4

Голи: Вікентій Волошин (14), Ярослав Надольський (30), Даніл Скорко (55, 73).

Львів (4-2-3-1): Малоїд (Лалак, 60) — Карвацький, Демков, Брама, Григоращук — Вовкун (Савран, 46), Шута (Малець, 57) — Ткач, Пентелейчук (Брода, 67), Хімчак (Хитрень, 39) — Ременяк.

Тренер: Олег Колобич.

Динамо (4-1-4-1): Моргун — Дмитрук, Сирота (Біловар, 76), Забарний, Вівчаренко (Ярош, 90) — Михайленко — Мащенко (Шулянський, 46), Надольський (Бодня, 67), Волошин, Єфименко (Скорко, 46) — Ванат.

Тренер: Ігор Костюк.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.