Хавбек збірної України Чех: «Нігерія? Збірну США також називали фаворитом»

Сьогодні у збірної України U-20 знаменний день: вона офіційно вийде в 1/8 фіналу чемпіонату світу. Як ьи не склався останній матч групового етапу, наша команда вже у плей-оф. Та не все так безхмарно, про що проект Золотий Талант вже казав, і з подробицями

Що думає з приводу зустрічі із записним фаворитом нашого квартету півзахисник Максим Чех, а також, як гралося в останньому матчі ЧС-2019 проти Катару, 20-річний футболіст розповів прес-службі ФФУ.

— Максиме, перш за все, вітаємо з перемогою в матчі другого туру групового турніру чемпіонату світу. Якщо пригадати поєдинок проти Катару, що можеш сказати? Суперник чимось здивував?

— Головний тренер нас попереджав, що гра буде непростою, щоб ми не розслаблялися після того, як Катар програв Нігерії — 0:4. Так воно й вийшло. Це гарна команда, яка добре володіє м’ячем, у неї швидкі гравці. Сказати, що ми їх десь недооцінили, не можу. Але добре, що завдяки голу Дениса Попова ми вирвали перемогу. У катарців моментів майже не було, вони просто контролювали м’яч, а ми багато сил витрачали, накриваючи їх. Зі свого боку, ми в другому таймі могли забити й більше, знявши всі питання про переможця.

— Матчі чемпіонату світу проходять через два дні на третій. Чи вистачає тобі часу на відновлення, як почуваєшся фізично?

— Та все нормально. Почуваюся добре й готовий будь-якої хвилини допомогти команді.

— Зрозуміло, що ти стежиш за іншими матчами мундіалю. Кого міг би виділити?

— Так, навіть дорогою на тренування ми стежили за поєдинком Португалія — Аргентина. Здивував результат — аргентинці перемогли з рахунком — 2:0.

— Наступний ваш матч буде проти Нігерії, яку дехто навіть відносить до фаворитів мундіалю. Що можеш сказати про цю команду?

— Збірну США також називали фаворитом... Гра покаже.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.