Перед матчем із нігерійцями збірну України заселили з ними в один готель (відео)

Вже завтра у юнацької збірної України черговий іспит на чемпіонаті світу U-20. Суперник дуже грізний, ще й розлючений — Нігерія. Дякувати Богу, Петракову, голам Попова, ми вже вийшли із групи до плей-оф, тож результат на хлопців не тиснутиме

Хоча показати себе на тлі однієї з кращих команд Африки, звісно, треба. Не личитиме півфіналісту чемпіонату Європи грати абияк. Тому відновленню після виснажливого поєдинку із Катаром, який дуже втомив і футболістів, і телеглядачів, було приділено підвищену увагу.

Наступного дня після перемоги над Катаром, яка достроково вивела нашу команди до плей-офф ЧС-2019, синьо-жовті перебазувалися до міста Бельсько-Бяла, де й готубться до матчу третього туру.

Дорога до готелю Qubus зайняла близько години. До слова, майбутні суперники — нігерійці — також мешкають у цьому готелі, повідомляє прес-служба ФФУ.

Після перепочинку та теоретичного заняття ввечері тренерський штаб розділив команду на дві групи: гравці, що грали з катарцями із стартових хвилин, займались у фітнес-залі, а інші тренувалися на футбольному полі у сусідньому містечку Лігота. Після цього вся команда вирушила на відновлювальні процедури в басейн та сауну.

Нагадаємо, що свій наступний матч на чемпіонаті світу проти команди Нігерії українці зіграють завтра, 30 травня на Bielsko-Biala Stadium.

Початок — о 21:30 за київським часом.

Група D

Турнірне становище команд: 1. Україна — 6 очок, 2. Нігерія — 3, 3. США — 3, 4. Катар — 0.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.