Толочко хвалить Степанчука і Коса, та нарікає на не забиті Карпатами голи

У сьогоднішньому протистоянні в рамках заключного 32 туру чемпіонату U-21 молодіжці Карпат ніби нічого й не треба. З третього місця у другій шістці вона вже не зрушить

Натомість, супернику галичан — Маріуполю — очки вкрай необхідні. Причому всі три — аби в останньому матчі турніру обійти Чорноморець і виграти перегони у втішному забігу.

Карпатці не програвали у трьох останніх турах, у минулому здобули перемогу у львівському дербі (3:2). Тож, позитивом зарядилися. Хоча у їхнього очільника Романа Толочко й накопичилися претензії, які він висловив у коментарі Інформаційному центру клубу:

— Якщо відверто, то мене більше порадував рахунок, ніж сама гра. У нас були непогані моменти, але гру я очікував побачити кращу. Проте результатом задоволений. Якщо враховувати, що ми пропустили два м’ячі зі стандартів, то гравці не виконали на сто відсотків мої настанови. Я наголошував, що в таких ситуаціях треба грати обережно.

Мотивація в такому дербі не потрібна. Гравці самі мають розуміти, що представляють футбольний клуб Карпати, ще й в такому принциповому матчі. У кожного з хлопців було своє завдання і вони налаштовували себе по-різному.

Кос забив два м’ячі, мав шанс оформити хет-трик і це радує. Але водночас йому є ще над чим працювати. Гравці, які вийшли на заміну, проявили себе непогано. Степанчук дуже добре увійшов в гру, працював більше на оборону, але і мав шанс в атаці.

Загалом поєдинок вийшов непоганий, але хочеться кращої гри та видовища. Футболісти повинні отримувати задоволення від гри, якщо хочуть досягти прогресу та виступати на найвищому рівні.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.