«Бабуся дала наказ, якщо виграємо всім по ексклюзивному пиріжку від неї»

21-річний форвард Дніпра-1 та кандидат до молодіжної збірної України Олег Кожушко прокоментував клубній прес-службі перебіг подій у матчі з Миколаєвом та чемпіонський сезон у цілому

— Олеже, ти у Миколаєві можна сказати господар, твоя мала Батьківщина, команда вже втретє приїздить, і знову місто зустрічає природніми катаклізмами — це тут така традиція? Чи підказував хлопцям, щоб брали парасольки та плащі?

— Так, я відразу попереджав, що в Миколаєві дуже особливо готуються до зустрічі класних команд завжди, тож не дивно що небесна канцелярія і цього разу намагалася підпсувати нам настрій (посміхається).

— В тебе був чудовий момент аби відзначитись у рідному місті, не вийшло. Помітно, що старався, на тренуваннях віддаєшся, але статистика, як для нападаючого, все ж таки в тебе не дуже…

— Так, був момент. Ви праві, як кажуть, бігати можна скільки завгодно, але нападаючий повинен забивати, у тому епізоді прийняв неправильне рішення і втратив свій шанс, у деяких матчах можливо не вистачало фарту, начебто все зробив як слід, а він не влітає. В цілому, сезон вийшов досить корисним для мене особисто, а для команди, взагалі, вдалим! Вийшли в УПЛ, вирішили це питання завчасно, всі дуже задоволені.

Кожушко (зліва)

— Чим запам’ятався для тебе цей сезон?

— Так, були різні моменти, зимою дуже неоднозначна історія вийшла з моїм можливим переходом у Чорноморець, довірився деяким людям, непроста ситуація, але дуже повчальна. Треба спиратися на власні відчуття , бо саме в твоїх руках твоя доля, і я щасливий, що все закінчилося добре.

— Якісь ще особливі моменти були?

— Так, звісно! Ну по перше, це перемога у Харкові! Ми там програвали, але змогли переломити хід гри та здобули важку і важливу перемогу! Вважаю, саме там багато вірішилося у нашому чемпіонстві, перш за все, психологічно і для нас, і для харків’ян. Приємно, що саме в Харкові це сталося, самі розумієте відносини як були так і залишилися особливими. Круті були емоції!

Ще декілька матчів ми витягнули на характері, а в нашої команди він дійсно особливий! В нас дуже міцна дружба в команді за полем і саме це допомагає нам у складних іграх. Це дійсно дуже важливо і круто, і я щасливий тут бути! Розумію, що попереду трансферне вікно, команда буде підсилювати склад, дуже хотілося продовжити свою кар’єру саме тут у Дніпрі, але моя доля вже залежатиме від рішення головного тренера та керівництва клубу.

Кожушко (в центрі) на зборах молодіжки

— Ти на правах хазяїна пригощав команду біля автобусу, що було у миколаївському меню?

— Це від бабусі моєї хлопцям премія! Вона дала наказ, якщо виграємо всім по ексклюзивному пиріжку від бабусі! В них неймовірний смак, тож сьогодні, всі билися і за бабусини пиріжки (посміхається).

У нинішньому чемпіонаті Олег Кожушко провів 17 матчів, забив 2 м’ячі.

А зараз разом із одноклубником Олександром Назаренком і кількома молодими футболістами на об'єднаному зборі національної та молодіжної збірних України.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.