Легіонери Шевченка й молодь Ротаня розпочали збір у Харкові

Сьогодні розпочався тренувальний збір національної збірної України. До Харкова почали з’їжджатися легіонери та гравці молодіжки, які тимчасово «підмінятимуть» кандидатів, обраних Шевченком у чемпіонаті УПЛ

Першими у готелі Superior Golf & Spa Resort з’явилися легіонери — гравці Гента Роман Яремчук та Ігор Пластун, 21-річні Василь Кравець з Леганесу та Мар’ян Швед із Селтика й Іван Петряк, в якого поки що діє контракт із Ференцварошем.

Прес-служба ФФУ поки що не повідомляє, хто точно прибув із кандидатів до молодіжної збірної. Відомо тільки, що їх поки що восьмеро, зараз має приїхати ще троє.

Авраменко (позаду) вже на місці

Як стало відомо проекту Золотий Талант, одним із них є 20-річний захисник Карпат Олександр Авраменко.

Футболісти 1998-2000 років народження доукомплектують склад збірної України для проведення тренувань у період із 25-го по 31 травня — до приїзду гравців головної команди, які виступають в українській Прем’єр-лізі.

Нагадаємо, що національна збірна готується до відбірних матчів Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу, а молодіжна — до Меморіалу імені Валерія Лобановського.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.