Шахтар знову перший, домашня поразка Металіста 1925, карпатське двовладдя

Передостанній тур чемпіонату ДЮФЛУ у найстаршій віковій категорії U-17 (футболісти 2002 року народження) став нещасливим для лідерів відразу двох груп. Та якщо на першій позиції Металіста 1925 це жодним чином не позначилося, то УФК-Карпати тепер змушені ділитися лідерством з Карпатами. Утім, усі названі команди вже давно забезпечили собі місця у плей-оф

Група 1

У центральній зоні все пройшло майже спокійно. Зміна-Оболонь набила у гостях Прем`єр-Ниві аж вісім голів, сама не пропускала й має тепер 46 очок.

У попередньому турі Локомотив переїхав надії динамівців, Карпати розбилися об Скалу

Столичний Арсенал перестав балуватися, й обіграв вдома ВОДЮСШ. Набрав 40 балів, і вже нікому не віддасть друге місце. Як і Олімпійський коледж своє третє (36 очок).
А ось за четверту перепустку до плей-оф ще поб’ються Юність (31) з Атлетом (29). Чернігівці — в дербі, кияни — із Прем’єр-Нивою.
17 тур
18 травня
ОК ім.І.Піддубного (Київ) — ДЮСШ-26 (Київ) — 3:1
Прем`єр-Нива (Вінниця) — Зміна-Оболонь (Київ) — 0:8
Десна (Чернігів) — Атлет (Київ) — 0:2
КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе) — Юність (Чернігів) — 1:2
Арсенал (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця) — 2:1
Наступний тур (18)
24 травня
ВОДЮСШ (Вінниця) — КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе)
25 травня
ДЮСШ-26 (Київ) — Арсенал (Київ), Юність (Чернігів) — Десна (Чернігів), Атлет (Київ) — Прем`єр-Нива (Вінниця), Зміна-Оболонь (Київ) — ОК ім.І.Піддубного (Київ).

Група 2

Лише за тур до завершення регулярного чемпіонату усі команди другої групи вирівнялися у табличці за кількістю проведених матчів: були дограні всі перенесені, відкладені, підтягнуто всі хвости. Як і передбачалося, недавня нічийна осічка динамівців у матчі з Локомотивом, коштувала їм першого місця.

Доводилося динамівцям в Одесі й захищатися

Свій останній матч, у Чорноморця на його полі, столичні хлопці виграли (2:1), та краще про нього розкаже їхній тренер Сергій Беженар: «У першому таймі нічого не віщувало біди, а у другому гра стала рівною. Після реалізованого пенальті Чорноморець отримав психологічну перевагу, у них додалося сил. Але згодом ми знову почали правильно діяти та контролювати хід гри і досягли результату. Але по такій грі потрібно реалізовувати моменти. Ми свою можливість не реалізували — шанс з’явився в одеситів, ми знову не використали свій момент — у відповідь отримали пенальті. Потім, начебто усе добре, а потім знову нервова кінцівка.

Плюс, арбітр ставив багато фолів у наші ворота. Почалося пересмикування гри — не розумію, навіщо таке робити, це ж не прикрашає футбол. Матч був жорстким, але саме від судді залежить, якою буде гра. Начебто динаміка була нормальною, а суддя почав її збивати. Ви знаєте, я ніколи не говорю про суддівство, але доводиться».
Тим часом, Шахтар розгромив спочатку УФК (4:0), а вже на своєму полі й Чорноморець (вчора, із рахунком 3:0). І саме він очолив турнірку із 44 очками. У Динамо наразі 43 бали.
Третім забезпечив собі місце у плей-оф Дніпро (29 очок), а ось за четверту позицію боротьба триває до останнього. Претендентів як раніше троє: ДЮСШ-15 має 26 очок, УФК із Ворсклою — по 24.

17 тур
18 травня
ДЮСШ-15 (Київ) — Барса (Суми) — 8:0
Металург (Запоріжжя) — Ворскла (Полтава) — 3:2
УФК (Дніпро) — Шахтар (Донецьк) — 0:4
Локомотив (Київ) — Дніпро — 0:0
Чорноморець (Одеса) — Динамо (Київ) — 1:2
Голи: Панов (54) — Ісадченко (21), Сологуб (39).
Чорноморець: Даскалиця — Златов, Половський (Мхітарян, 46), Серпутько, Мудрак, Коваленко (Назаренко, 46), Вихристюк, Воробйов (Станков, 46), Флігель (Кіров, 46), Марченко (Бормотов, 46), Панов.
Динамо: Червінський — Козленко, Бражко (Голоколосов, 84), Гук, Ісадченко, Гладковський (Кирилюк, 60), Глушач, Сологуб, Велетень (Рязанцев, 46), Ванат, Здирко.

Та й кіпер моряків настрибався донесхочу

Тур 16
22 травня
Шахтар (Донецьк) — Чорноморець (Одеса) — 3:0
Наступний тур (18)
25 травня
Ворскла (Полтава) — ДЮСШ-15 (Київ), Барса (Суми) — Локомотив (Київ), Дніпро — Чорноморець (Одеса), Динамо (Київ) — УФК (Дніпро), Шахтар (Донецьк) — Металург (Запоріжжя).

Група 3

Металіст 1925 нарешті втомився перемагати й програв. Удома, щоправда, неслабкій Азовсталі. Утім, харків’яни легко зберегли свою першу позицію (43 очка), сталевари закріпилися на третій (33).

Друге ж місце не відпускають їхні земляки з Маріуполя, у них уже 34 бали.
Стратегічну нічию розіграли парубки із Торпедо-ВУФК: не програли вдома УФК-Олімпіку, позбавивши того надій на потрапляння до плей-оф. Хоча могли вирвати й перемогу, та на 77-й хвилині Станіслав Стратуца не зумів переграти з пенальті воротаря гостей Олега Муравйова.
Миколаївці набрали 31 очко, у суперників стало 27 і вони припиняють боротьбу за нагороди.
Як і Кремінь, що програв у Дніпрі Інтеру, у нього також лишилося 27 очок.
17 тур
18 травня
Маріуполь — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — 4:2
Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — 1:3
Металіст 1925 (Харків) — Азовсталь (Маріуполь) — 2:3
Голи: Журавель (24), Глушко (54) — Буц (39, пенальті, 48), Савенюк (50).
Металіст 1925: Черкашин — Яшин, Потімков, Чайковський, Шабалтас, Гайдаш, Голядинець, Залеський, Журавель, Моджахеді, Резепов.
Інтер (Дніпро) — Кремінь (Кременчук) — 1:0
Торпедо-ВУФК (Миколаїв) — УФК-Олімпік (Харків) — 1:1
Голи: Іван Береснєв (39) — Федір Сивокінь (77).

Торпедівці стримали олімпійців

Наступний тур (18)
13 травня
Азовсталь (Маріуполь) — Зірка (Кропивницький) — 4:1
25 травня
ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — Інтер (Дніпро), Кремінь (Кременчук) — Торпедо-ВУФК (Миколаїв), УФК-Олімпік (Харків) — Металіст 1925 (Харків), ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — Маріуполь.

Група 4

Лише тиждень похизувалися одноосібним лідерством хлопці з УФК-Карпати. У звітному турі вони вкрай невдало з’їздили до Івано-Франківська, бо, хоч і відкрили рахунок (забив Дмитро Івашків), натомість отримали чотири.
Водночас Карпати не пошкодували вдома ужгородську СДЮСШОР, дозволивши тій відзначитися вперше лише за рахунку 4:0. Тепер обидві команди Карпат мають по 39 очок, долю першого місця вирішить останній тур.

Ужгорожці спасували перед карпатцями

Драматичною вийшла й сутичка Скали й Львова. Моршинці, що йшли третіми, програли на Соколі мінімально, ще й забивши у власні ворота. Втратили позицію, тепер вони четверті (29 очок). Обійшов їх BRW-ВІК (30 балів).
Не втрачають надій на потрапляння до плей-оф і Львів (28) із Прикарпаттям (28). Видовищна бійка чекає у заключному турі: Скала прийматиме Прикарпаття.
17 тур
18 травня
ДЮСШ (Тернопіль) — Поділля (Хмельницький) — 3:1
Прикарпаття (Івано-Франківськ) — УФК-Карпати (Львів) — 4:1
Львів — Скала (Моршин) — 1:0
Гол: Андрій Петрик (62, автогол).
Львів: Малоїд — Татарін, Комарець, Брама, Малець, Боберський, Гураль, Бердей, Білик, Пінчук, Матусевич.
Запасні: Дяків, Підлужевич, Мавдрик, Кусий, Крушинський, Неворотін, Цар.
BRW-ВІК (Володимир-Волинський) — Волинь (Луцьк) — 5:1
Карпати (Львів) — СДЮСШОР (Ужгород) — 9:2
Голи Карпат: Юрій Тлумак, Ігор Бекерський, Андрій Бей, Роман Софінський (2), Тарас Демчук (2), Андрій Оленич, Микола Сеник.
Наступний тур (18)
25 травня
Поділля (Хмельницький) — BRW-ВІК (Володимир-Волинський), Волинь (Луцьк) — Карпати (Львів), СДЮСШОР (Ужгород) — Львів, Скала (Моршин) — Прикарпаття (Івано-Франківськ), УФК-Карпати (Львів) — ДЮСШ (Тернопіль).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.