Кузнецов: складно вимагати чогось від хлопців, які раніше разом практично не грали

Попри невтішні прогнози та передбачення, збірна України U-18 (футболісти 2001 року народження), зціпивши зуби, дуже й дуже непогано виступає на Кубку Словаччини. Після двох турів у нас перемога й мінімальна поразка, і друге місце у своїй групі

Сьогодні на турнірі день відпочинку, у тренерського штабу є час, щоб передихнути, підказати підопічним, хоч вони й без того б’ються мужньо. Нагадаємо, що головному тренеру доводиться боротися за Кубок далеким від оптимального складом, без гравців Динамо й Шахтаря.

— Мені до такого не звикати, — говорив Олег Кузнецов в інтерв'ю офіційному сайту ФФУ ще перед стартом турніру. Певна річ, був дуже стриманим у прогнозах, тим цікавіше почитати інтерв’ю саме зараз.

— Вас хвилює те, що виступати на такому представницькому турнірі доведеться ослабленим складом?

— Важко сказати. Зараз розпочався звичайний робочий процес, можливо, перед самими матчами щось мені нагадає про хвилювання, але хочеться вірити в хлопців, які отримали чудовий шанс проявити себе.

— Скількох нових футболістів викликано на цей збір?

— Шістьох. Правда, є й ті гравці, які викликалися тільки на самому початку існування цієї збірної.

— Чи є у вас інформація про те, в яких складах на цей турнір приїдуть ваші суперники?

— Ні. Вона, в принципі, нам і не потрібна. Треба думати про свою гру.

— Іспанців ви добре знаєте?

— Більше, напевно, чехів, з якими ми зустрічалися вже чотири рази. А от із хорватами ми ще не грали.

Чехів обіграли упевнено

— Про завдання на цих змаганнях говорити не варто?

— Звичайно. Складно вимагати чогось від хлопців, які раніше разом практично не грали. Тренерському штабу важливо подивитися на цих футболістів у справі. Результат для нас важливий в останню чергу.

Якщо відмотати ситуацію на рік, то з цього складу в команді були лише Данилюк та Мудрик, і то вони не були твердими гравцями основи. Тому, знову ж таки, спробуємо налаштувати хлопців, щоб не було мандражу, і вони змогли показати свою найкращу гру.

Нагадаємо, що на Кубку Словаччини, що триватиме до 25 травня, суперниками юнацької збірної України стали команди Чехії, Іспанії та Хорватії. Чехів ми обіграли у першому ж матчі (2:0), іспанцям поступилися 1:2. Завтра граємо із невідомими нам хорватами.

В іншій групі виступають словаки, англійці, мексиканці та росіяни. Залежно від результатів групового раунду потім команди відразу розіграють перше, третє, п'яте й сьоме місця.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.