Збірна України у Польщі оселилася з американцями і вже тренується із Луніним

Післязавтра, 24 травня збірна України стартує на чемпіонаті світу U-20. Перший матч — із командою США. Того ж дня, але трохи раніше зіграють наші суперники по групі D — Катар і Нігерія

Про ігрову підготовку збірної проект Золотий Талант розповідав, спочатку зіграли унічию з Колосом (1:1), потім із таким же рахунком розійшлася зі збірною Південної Африки. Нагадаємо, що товариський матч із ковалівцями закінчився дуже прикрою травмою одного із лідерів збірної, кращого гравця квітня Віталія Миколенка.

Миколенко (№3) у лихому матчі з Колосом

Його спішно замінили на Олега Веремієнка, разом із ним, нараховуючи 20 футболістів, українська делегація позавчора вирушила до Польщі. Спочатку був годинний переліт до Кракова, далі на збірну чекав 100-кілометровий марш-кидок до міста Бельсько-Бяла, що тривав близько години. У цьому польському містечку українці розташувалися в Qubus Hotel Bielsko-Biala, де на партнерів вже чекав воротар Леганеса Андрій Лунін, який 18 травня у чемпіонаті Іспанії зіграв проти Уески й програв 1:2.

До речі, у цьому ж готелі мешкатиме і наш найближчий суперник зі США.

До стадіону спортивного комплексу Рекорд, де і пройшла перша тренувальна сесія, синьо-жовті дісталися за 15 хвилин, відзначає офсайт ФФУ. До речі, заняття було відкритим для ЗМІ.

Погода у польському місті виявилася сприятливою для виконання різноманітних завдань, що давали своїм гравцям тренери. Незважаючи на переліт, тренування пройшло у жвавому темпі.

Вчора у команди вже було два заняття: о десятій ранку — теорія, після якої команда вирушила на перше тренування до передмістя Бельсько-Бяли — селища Лігота. Цікаво, що біля входу в готель гравців очікували вболівальники — мисливці за автографами. Лунін із компанією ретельно й зосереджено розписувалися в альбомах.

На тренуванні футболісти награвали різноманітні тактичні схеми, а також стандартні положення. На згадку про перебування нашої команди працівники стадіону зробили пам’ятну фотографію.

Ще одне тренування було проведено ввечері, але вже в іншому мальовничому містечку — Явоже. Цього разу заняття пройшло під акомпанемент невеличкого дощу, на ньому відпрацьовувалися ігрові ситуації.

По завершенні гравців очікували відновлювальні процедури — басейн та джакузі.

Але на цьому другий день перебування команди в Польщі не завершився, о 21.30 збірна України мала зустріч з арбітрами та представниками ФІФА, на якій обговорювалися питання арбітражу, медицини, допінгу та матчів із фіксованим результатом.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.