«Після тренувань з основою дублери Львова втратили свіжість і легкість»

Сьогодні відбудуться всі інші поєдинки 30-го туру чемпіонату U-21, який стартував ще вчора. Відкриє програму поєдинок у Маріуполі, місцеві дублери прийматимуть Львів

Приазовці у минулому турі не грали, а ось львів’яни невдало (для себе) прийняли Чорноморець (0:1). Чого хлопцям не вистачило бодай для нічиєю клубній прес-службі розповів їхній головний тренер Роман Гданський:

— Трішки інший загальнокомандний фон був, оскільки хлопці на тому тижні підлаштовувалися під тренувальний режим першої команди. Команда важко рухалася, не була свіжою. Я очікував, що їм буде непросто під такими навантаженнями. Але це було потрібно, тренування з першою командою багатого коштує для молодих хлопців. На жаль, не було легкості та свіжості в їх діях.

Чорноморець створив більше моментів, враховуючи більш свіжіший стан гравців команди. Хоча за перебігом гри рахунок міг бути як в один, так й в інший бік.

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.