Юрій Мороз: «Група гравців стартового складу просто випала»

Завтра у чемпіонаті України U-21 поважний матч: Шахтар у Щасливому прийматиме Динамо. Ситуація трохи незвична й дивна, адже з турнірної точки зору донеччанам перемагати за будь-яку ціну не треба

Вони вже забронювали собі третє місце, ані нижче, ані вище посунутися не вдасться. А ось киянам три очка не завадять, адже у попередньому турі вони не спромоглися довести до перемоги зустріч із Ворсклою (1:1).

Після неї керманич динамівців Юрій Мороз у коментарі клубній прес-службі відзначив, що «кожному потрібно зробити висновки»:

— Насамперед, зважаючи на турнірне становище, не вдалося досягти позитивного результату і відстояти свою позицію. Дуже погано грали, не було командних дій та потрібних швидкостей. Гравці повільно реагували на те, що відбувалося на футбольному полі. До того ж, відбору м'яча було мало.

Захищалися динамівці погано, відбору було мало

— Тобто 1:1 — закономірний результат?

— Одна велика футбольна людина говорила, що футбол не любить умовного способу. Що маємо, то маємо. Хлопці повинні знати, розуміти, оцінювати, де вони знаходяться, і які перед ними стоять завдання. Так, з'являються нові люди, зовсім молоді хлопці. Хвала Академії, зокрема, Сергію Беженару і Динамо U-19, але це не дає право бути безвільними на футбольному полі. Є футболісти, а є переможці. І вони повинні виробляти в собі почуття переможців.

— Можливо, недооцінка суперника зіграла роль?

— Я б так не сказав. Я розумію, якби недооцінка була у Микити Кравченко, Ахмеда Алібекова, Артема Бєсєдіна або Міккеля Дуелунда. Так як це досвідчені гравці. А в основному була група хлопців 2000, 2001, 2002 року народження. Просто на сьогоднішній день деякі футболісти перейшли з категорії U-21 в іншу і це позначається. Плюс, хвилювання, непорозуміння. Над цим потрібно працювати і ми працюємо. Шкода, що втрачаємо перемоги на останніх хвилинах. І наша ахіллесова п'ята — пенальті.

— Чи була розмова після матчу з гравцями?

— Звичайно, поговорили. У нас вже було тренування. Все йде за планом. Ми нічого не змінюємо. У нас зараз етап підготовки футболістів для першої команди. Стоїть завдання — реалізувати це.

— Як Артем Бєсєдін та Міккель Дуелунд влилися в команду?

— Другий раз захоплююся Міккелем Дуелундом. Він молодець, старається. Заробив штрафний, який сам же і реалізував. Але на сьогоднішній момент, 65-70 хвилин активної та агресивної гри — це його межа. Бракує сил грати більше. Але це і зрозуміло з огляду на травму.

Теж саме можу сказати і про Артема Бєсєдіна. Йому слід було наполегливіше грати попереду, брати гру на себе, бути весь час націленим на ворота.

— Заміни підсилили гру?

— Засмучує, що група деяких гравців, які вийшли в стартовому складі, просто випала. А футболісти, які їх замінили, поліпшили загальну картину гри. Кожному з нас потрібно зробити висновки і продовжити далі боротьбу.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (36%, 117 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (12%, 40 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (12%, 39 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (11%, 37 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (8%, 25 голосов)
  • Владислав Бабогло (Александрия) (7%, 23 голосов)
  • Владислав Дубинчак (Арсенал) (5%, 15 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (4%, 13 голосов)
  • Андрей Кожухарь (Черноморец) (4%, 12 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин, Словакия) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 165

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.